U bent hier

Vragen over Smeedeshof?

014 45 03 53

Welkom bij Smeedeshof

Oude Arendonksebaan, 38
2360 Oud-Turnhout Kempen

Woonzorgcentrum ’t Smeedeshof ligt in een groene en rustige omgeving in Oud-Turnhout. Aan de senioren die genieten van de 156 kamers en 16 zorgappartementen in het woonzorgcentrum, alsook de senioren die aangenaam vertoeven in de 48 assistentie woningen, willen wij een thuis aanbieden waar de bewoner centraal staat. Een benadering vol respect en als een unieke persoon met een eigen levensverhaal zijn hiertoe de sleutel. Alle kamers en appartementen kunnen naar eigen keuze worden ingericht. In het woonzorgcentrum zelf kan u naar de kapper gaan of even ontspannen in de cafetaria. Familie en andere bezoekers zijn de hele dag welkom en kunnen samen met de bewoners bijpraten in de gezellige cafetaria of een wandeling maken in de mooie tuin. In de zomer is er zelfs een aangepaste fit-o-meter in de grote tuin aanwezig.

Getuigenis

"Op een bepaald moment besliste ik naar een serviceflat te verhuizen. ‘Volop genieten van het leven nu ik me nog goed voel’, dat was de motivatie. Ik wou geen meer zorgen hebben en had stilaan de leeftijd voor een aangepaste woonst. Mijn buren zeiden altijd “Josee, die zal nooit haar huis achterlaten”, maar uiteindelijk heb ik de sprong toch gewaagd, en daar ben ik blij om. Mijn buren komen regelmatig op bezoek en dan zeggen ze altijd hoe goed ik het hier wel niet heb.Serviceflats 't Smeedeshof in Oud-Turnhout: comfortabel wonen met flexibele dienstverlening Ik woon hier in een mooie flat met zicht op de weiden. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, en dan sta ik altijd paraat, want stilzitten doe ik niet graag. Ik ben een erg sociaal iemand, en sla regelmatig een babbeltje met de andere residenten. Elke dag ga ik naar de lounge om rustig mijn krant te lezen. We hebben hier ook een kaartersclubje opgericht, die regelmatig samenkomt voor een partijtje. Kortom, hier is altijd wel iets te doen, terwijl je thuis toch vaak alleen bent. Je kan hier eten bestellen als je dat wilt, maar mijn appartement heeft een volledig ingerichte keuken. Ik roer graag zelf in de potten, dus zolang ik dat nog kan, kook ik zoveel mogelijk zelf mijn eigen potje. Ik heb me de beslissing om hier te komen wonen nog geen minuut beklaagd."

Mevrouw Josee Van Deun

Nu ik zelf in een rusthuis woon, is dit wel de plaats waar ik me goed voel. Hier ben je geen nummer, hier wordt veel gelachen. Hier is elke dag iets te doen, hier ben ik graag. Hier ben je één grote familie. Ik ben heel tevreden over mijn rusthuis.

Gaby Kruysweegs

Beste verplegingsteam, het hele team, We realiseren ons meer en meer dat jullie job niet steeds eenvoudig is. Dagelijks de kleine en grote problemen aanpakken en dan ook nog de noodzakelijke verzorging bij de bewoners garanderen.

Familie van een resident

Woonzorgcentrum

In woonzorgcentrum 't Smeedeshof beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. Als extra veel ruimte uw wens is, kan u ook kiezen voor één van de ruimere zorgflats met dezeflde moderne en stijlvolle inrichting. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel. 

Klik hier voor meer info

Assistentie woningen

Voor zelfstandig wonen in een ruim, comfortabel appartement met dienstverlening kan u ook terecht in één van mooie assitentie woningen (ook gekend als service-flats). Aan de zuidwestkant van de zorgcampus Smeedeshof, liggen 48 assistentie woningen speciaal voorzien voor mobiele, zelfstandige senioren die een verhoogde mate van comfort, geborgenheid, en dienstverlening wensen, zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van privacy en zelfstandigheid.

Klik hier voor meer info