U bent hier

Vragen over Salve?

03 651 80 69

Welkom bij Salve

Rustoordlei 75-77
2930 Brasschaat Antwerpen

Rusthuis Salve is een karaktervol gebouw in een rustige buitenwijk van Brasschaat. De afgelopen jaren werd vleugel A, net achter de klassieke gevel (die behouden bleef), volledig opnieuw opgebouwd en verrees er een moderne een zeer comfortabele zorgomgeving.

Het rusthuis biedt een warme thuis aan 120 bewoners. Zowel valide en mindervalide ouderen als personen met dementie zijn er welkom. De gemeenschappelijke ruimtes staan vrij ter beschikking voor de bewoner en zijn familie. Men kan gebruik maken van de cafetaria, dagzaal, kapsalon, kinéruimte en de zithoeken. Bezoekers zijn altijd welkom.

Getuigenis

Bijna drie jaar ben ik nu inwoonster van Salve. Spijt heb ik er niet van, het personeel is heel vriendelijk en lief, de verzorging is heel goed. Het ergo-animatieteam doet veel spelletjes met ons. Ikzelf vind het prima in Salve.

Mevr. Elza Jacobs

Sinds februari 2006 ben ik in Salve komen wonen. De eerste dagen waren moeilijk, ik had verdriet. Na een week begon het te beteren. Ze waren lief voor mij en goede verzorging en aandacht had ik nodig. Het eten was ook lekker. Het lukte me om beter te slapen. Toen ik mocht verhuizen naar een éénpersoonskamer gaf dit een goed gevoel. Het was een mooie kamer en ik kreeg meer zin om mee te doen aan alle leuke activiteiten.

Mevr. Maria Raymakers