U bent hier

Vragen over Regatta?

03 432 13 00

Welkom bij Regatta

Blancefloerlaan 351
2050 Linkeroever Antwerpen

Met de opening van Regatta, in eind oktober 2016, kent Linkeroever een modern, gezellig huis voor senioren. Gelegen in een gloednieuwe wijk, op wandelafstand van het Galgenweelpark, wonen we op de ideale plek om te genieten van de warme, hartelijke diensten. Hier kan u smullen van smaakvolle, huisbereide maaltijden die de chef prepareert voor u, of gezellig met familie en vrienden iets drinken in onze bar of ruime tuin. Om iedereen de woonvorm te kunnen bieden die best bij hen past, kan u bij ons kiezen tussen één- of tweepersoons kamers in het woonzorgcentrum, ruime zorgflats, moderne assistentiewoningen, én herstelverblijven.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of woonadvies!

Ontdek hier onze vacatures.

In ons woonzorgcentrum beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. Als extra veel ruimte uw wens is, kan u ook kiezen voor één van de ruimere zorgflats met dezelfde moderne en stijlvolle inrichting. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft gezellig ingerichte bars, een aangenaam restaurant, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, of gewoon eens een hartelijke babbel. Indien u tijdelijk wenst te verblijven, aarzel niet van ons even te contacteren.

 

Voor zelfstandig wonen in een ruim, comfortabel appartement met dienstverlening kan u ook terecht in één van onze mooie assistentie woningen (ook gekend als serviceflats). Onze assistentiewoningen zijn speciaal voorzien met een aparte ingang, voor mobiele, zelfstandige senioren die een verhoogde mate van comfort, geborgenheid, en dienstverlening wensen, zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van privacy en zelfstandigheid. Zo kan u genieten met een gerust gemoed, want de nodige zorg is vlakbij indien nodig.