U bent hier

Vragen over Populierenhof?

016 20 14 64

Welkom bij Populierenhof

Populierenlaan 10
3001 Heverlee Vlaams-Brabant

Een oase van rust in de Leuvense rand: dat is Residentie Populierenhof, een residentie waar ruimte en groene vergezichten de boventoon voeren, maar waar ook de stad vlakbij is. Heerlijk is het om rustig buiten te flaneren of gezellig te genieten van een glaasje bij mooi weer. Maar ook binnen baadt elke leefruimte in het licht.

Residentie Populierenhof ligt aan de rand vaneen aangename woonwijk nabij het centrum van Heverlee, dat aan Leuven grenst. Kleinhandelszaken, de bakker, de kapper, het openbaar vervoer, u vindt ze allemaal in de onmiddellijke omgeving. In de residentie zelf waakt dienstverlenend en verpleegkundig en/of verzorgend personeel 24u/24 over uw welzijn. En ook het bruisende centrum van Leuven ligt er dichtbij. 

Getuigenis

,,Het verblijf in een service residentie is voor valide én minder valide ouderen een absolute aanrader. Populierenhof werd door mij en mijn vrouw verkozen wegens de rustige, gezonde ligging, de kalme en nette buurt waarin je met plezier gaat wandelen, en de gemakkelijke verbinding met het centrum. Al bij het betreden van de inkomhal en het grote mooie salon voel je het welbehagen. De indeling van het tamelijk ruime appartement, het opdienen der maaltijden in het appartement, het onderhoud, de verpleging, het een dienstvaardige en vriendelijke personeel, het contact met andere residenten en bezoekers, al die zaken maken het leven hier zeer aangenaam.’’

Dhr. Verheyen

"...De directeur is uiterst vriendelijk, echt innemend. En ja, er zijn tevens de administratieve medewerkers die eveneens alle lof en dankbaarheid verdienen. Zij getuigen van persoonlijkheid en charme, vaak van veel geduld en zachte vriendelijkheid. Het verplegend personeel getuigt van vakkennis, veel geduld en vriendelijkheid. De aangename, vlotte klusjesman en de beide poetsvrouwen houden mijn thuis piekfijn in orde. Het keukenpersoneel bezorgt zeer smakelijke gerechten, waarvoor zij op onze feestjes een warm applaus krijgen…”

Mevr. Van der Meersch

Lieve, ik wil je, uit de grond van mijn hart, heel hard bedanken voor de goede zorgen waarmee je mama steeds hebt omringd. Je zorgde ervoor dat ze en steeds netjes voor kwam en dat apprecieer ik enorm. Dank je wel.

Familie van een resident

Onze hartelijke dank voor de zeer goede zorgen voor ons mama.

Familie van een resident

Gelukkig nieuwjaar! Met dank en beste wensen voor de heer directeur die probeer ons een echte thuis te geven ; voor Martine die als met vleugels zo vlug en met de grootste zorg, aan al onze wensen voldoet ; voor Marina die ons kerstfeest zo goed, behulpzaam en begrijpend (lawaai en kinderen in de gang) gevolgd heeft ; voor Lucienne die altijd rustig en met de glimlach ons ontvangt.

Residenten

Geachte heer directeur, we wensen u een goed gezond 2017 en veel geluk en plezier in uw leven en in uw job hier bij ons. Het hele kerstgebeuren was zeer gezellig en ons familiefeest een echt succes! Hartelijke dank hiervoor, alsook aan al het personeel, onder de bekwame leiding van Marina en de keukenchef. Van een gelukkige bewoonster en haar familie!

Een gelukkige bewoonster en haar familie

Kwaliteitsverpleging aan huis

Populierenhof biedt zijn residenten ook thuisverpleging aan via Armonea@home.

Die thuisverpleging is de ideale aanvulling op de zorgpermanentie die standaard bij ons aanwezig is: u kunt er 24/7 beroep op doen, in uw eigen appartement.

Huren of kopen?

Populierenhof telt 112 appartementen met 1 slaapkamer die te huur of te koop zijn. Kopen van een appartement is enkel mogelijk op het moment dat de appartementen vrij komen. Meer informatie over onze prijzen en dienstverlening vindt u hier.