U bent hier

Vragen over Plantijn?

03 660 14 70

Welkom bij Plantijn

Koningin Astridlaan 5
2950 Kapellen Antwerpen

Woonzorgcentrum Plantijn valt meteen op als een sfeervol huis in een groene omgeving nabij het stadscentrum van Kapellen. Plantijn is zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station bevindt zich op 200 meter.

In het woonzorgcentrum kunnen 110 bewoners verblijven. Zowel valide en mindervalide ouderen als personen met dementie zijn er welkom.

De gemeenschappelijke ruimtes staan vrij ter beschikking, ook voor familie en vrienden.

U kan ook gebruik maken van diverse in-house faciliteiten. Een greep uit de mogelijkheden: de cafetaria (7/7 open), de dagzaal, het kapsalon, de kinéruimte, salon voor manicure en pedicure, diverse zithoeken en de weelderige tuin.

Uiteraard is bezoek op elk moment steeds welkom!

 

Getuigenis

Zonder de liefde en de hulp van mijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen; En zonder de vertrouwende leiding van Swanhy en haar staf; En zonder de nauwgezette zorg van een pak vriendelijk personeel op alle gebied; En zonder de vriendschap van véél medebewoners; En zonder de genegenheid van héél wat oud-leerlingen; Maar zonder de genegenheid… van jullie allemaal, Zou ik niet zo intens ervaren wat het betekent “Voor de éérste keer 100 worden!!!"

Ghislain