U bent hier

Over Perwijshof

Genieten in alle luxe

We garanderen u niet alleen uitstekende zorg en diensten, maar ook zorgeloos genieten. En dat in alle comfort en luxe. Geef je voeten een verwenbeurt in onze speciale pedicurestoel of duik in een roman op ons zonovergoten terras. Daarnaast besteden we veel aandacht aan overheerlijke maaltijden en leuke activiteiten

Aangepaste zorg op de manier die u wenst:

Wij bieden een veilige, stimulerende omgeving waar net zoals thuis geleefd wordt maar met de ondersteuning van een ervaren team. Het is ons dagelijkse doel om ervoor te  zorgen dat onze residenten kunnen blijven genieten, op de manier die hen best past. Met meer dan 35 jaar ervaring weten we dat gemoedsrust en geluk het allerbelangrijkst zijn… En daar dragen we graag aan bij. Een warme thuis wordt gecreëerd met behulp van kleine leefgemeenschappen. 

Een verblijf op maat

Onze privévertrekken zijn eigentijds ingericht en zeer ruim. Wilt u liever uw eigen vertrouwde meubels meebrengen, dan kan dit uiteraard. U beschikt over alle moderne voorzieningen, waaronder een eigen douche, draadloos internet, flatscreen TV, en automatische bediening voor onder andere de gordijnen.

Familie en vrienden worden regelmatig uitgenodigd

Op elke moment zijn uw vrienden en familie natuurlijk welkom om u te komen vergezellen in de site. Gezellig samen iets drinken in ons modern Kaffé? Samen genieten van de vele activiteiten die we plannen? Of liever even een frisse neus halen en een kleine wandeling maken naar het centrum? Aan jullie de keuze!