Vragen? Bel ons! 0800 93 430

Menu
Close

U bent hier

Ons nieuw woonzorgcentrum Zoerle-Parwijs opent op dinsdag 7 maart

06/01/17

Goed anderhalf jaar na de start van de bouw van het nieuwe woonzorgcentrum in Zoerle-Parwijs is de officiële openingsdatum bekend. Vanaf dinsdag 7 maart 2017 kunnen bewoners hun intrek nemen in het nieuwe woonzorgcentrum in het centrum van Zoerle-Parwijs, op de hoek van de Gevaertlaan en de Zoerle Ring. Al in januari en februari kunnen senioren uit Westerlo en omstreken komen kennismaken met het team en het gebouw verkennen.

Infosessies en opendeurdagen

Januari

-    Donderdag 19 januari van 18u-20u 
-    In De Notelaar: Wilgenstraat 30, 2550 Olen

Februari

-    Donderdag 9 februari en donderdag 16 februari van 18u-20u 
-    In Perwijshof: Gevaertlaan 9, 2260 Zoerle-Parwijs (Westerlo)

Perwijshof

Perwijshof wordt huiselijk ingericht met aandacht voor een warme, hartelijke zorg.

Eigen chef-kok: Een eigen chef-kok maakt smaakvolle, huisbereide maaltijden en in de ruime tuin kan je op de zonneterrassen genieten van de groene omgeving.

Seniorenfitness: Bijzonder is de Seniorenfitness in de tuin. Uitgerust met aangepaste fitnesstoestellen voor senioren kan iedereen uit het dorp hier gratis zijn conditie komen verbeteren. 

Het Kaffé: Een koffie of een pint kan je in het Kaffé drinken, een modern en gezellig café, waar ook bewoners hun familie en vrienden kunnen ontvangen.

Specifieke aanpak voor mensen met dementie: klik hier voor meer informatie. 

Dagprijzen vanaf 53 euro per dag: eenpersoonskamers kosten vanaf 53 euro per dag

90 jobs: we zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste (hoofd)verpleegkundigen, zorgkundigen, medewerkers en leidinggevenden schoonmaak, keuken en technische dienst die ons team willen versterken. Klik hier om te solliciteren.

Meer info over Perwijshof klik hier.

Terug naar overzicht