U bent hier

Vragen over Perwijshof?

014 72 11 00

Welkom bij Perwijshof

Gevaertlaan 9
2260 Westerlo Kempen

Op 7 maart 2017 opent ons gloednieuwe huis in het centrum van Zoerle-Parwijs, op de hoek van de Gevaertlaan en de Zoerle-Ring. We zullen een levendige gemeenschap zijn, dat een warme thuis biedt. Onze bewoners zullen vertoeven in een zeer aangenaam woonkader en zullen genieten van het modernste comfort.

Armonea heeft meer dan 35 jaar ervaring, wat betekent dat er bij ons een professioneel en ervaren team klaar zal staan om kwalitatief hoogstaande zorg- en dienstverlening te bieden.

Begin 2017 zullen er infosessies plaatsvinden. Wenst u graag aanwezig te zijn, of op de hoogte gehouden te geworden van nieuwe informatie, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Ontdek hier onze vacatures.

Minder zorgen, meer geluk

Bij ons is het genieten met een gerust gemoed. Ons team van zorgprofessionals staat de klok rond voor u klaar. Met oog voor uw wensen bieden onze medewerkers u de zorgen die u nodig hebt. Voor senioren met dementie zijn er binnenkort ook aangepaste woonmogelijkheden, in samenwerking met de experts van kennis-en ervaringscentrum Anahata.
 

Proeven van geluk

Onze accommodatie is tot in de puntjes verzorgd. Voor gastronomische verwennerij bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kok houdt ervan onze bewoners in de culinaire watten te leggen. Lekkere, gezonde, en huisbereide maaltijden zullen u en uw familie ongetwijfeld kunnen bekoren. Kom ook eens langs in ons ‘Kaffé’ !