U bent hier

Welkom bij Park Kemmelberg

Grote Steenweg 175
2600 Berchem Antwerpen

Park Kemmelberg biedt een thuis aan senioren die naar sociaal contact en ondersteuning zoeken. Onze bewoners leven zelfstandig, worden geacht weinig zorgen te hebben, worden verondersteld grotendeels voor zichzelf in te staan. Maar wat zij nodig hebben, kunnen wij aanreiken. We zijn graag het luisterende oor, de helpende hand, de ondersteunende factor… als de bewoners het ons vragen. Als onze bewoners ons niets vragen, respecteren wij hun zelfstandigheid, hun zelfredzaamheid, die we altijd zullen trachten in stand te houden en te ontwikkelen. Respect voor de privacy spreekt in deze dus voor zich. Bewoners zijn in hun assistentiewoning zelfstandig thuis. Zonder expliciete of impliciete vraag komen wij niet in hun assistentiewoning. En toch willen we meer zijn: we willen zekerheid bieden, zekerheid dat als er iets dringend is, wij er zullen zijn voor hen; zekerheid dat als er iets definitiefs gebeurt, wij definitieve oplossingen hebben. Als meer zorgen nodig zijn, zullen we die geven.
En zo hopen we dat onze bewoners zich kunnen thuis voelen, voor zichzelf instaan zolang ze kunnen en op onze dienstverlening beroep doen zoveel ze willen.

 

Genieten in alle comfort
Zowel op het vlak van onthaal als verblijf mag u rekenen op de allerbeste kwaliteit. U geniet van de traditionele basisdiensten en kiest vrij voor extra services zoals een poetsbeurt voor uw appartement of de opmaak van uw bed. Verder staan we in voor uw veiligheid. Dankzij een handig oproepsysteem doet u een beroep op snelle assistentie. Een conciërge-echtpaar woont in het gebouw en staat doorlopend voor u klaar.

Infrastructuur en Inrichting
U staat zelf in voor de persoonlijke inrichting van het appartement. Op deze manier kan U persoonlijke accenten leggen en uw appartement volledig aanpassen aan uw voorkeuren en stijl. Ieder appartement beschikt over een geïnstalleerde keuken aangepast aan de moderne noden (koelkast met diepvries, microgolf, kookplaat met dampkap, voldoende opbergruimte,…)
In de badkamer bevindt zich een inloopdouche, een toilet, een wastafel en spiegelkast.

Gezond eten
Park Kemmelberg beschikt over een eigen warme keuken waarin ervaren koks dagelijks het beste van zichzelf geven. Elke dag serveert het restaurant versbereide en gevarieerde gerechten. Samen met familie of andere bewoners kunt u genieten van een rustige maaltijd in de huiselijk ingerichte bar.