U bent hier

Vragen over Parc d'Italie?

02 672 07 60

Welkom bij Parc d'Italie

Chaussée de Boitsfort 15
1050 Elsene Brussel

Leven in Parc d'Italie is leven in een groene oase van rust, maar toch in de nabijheid van handelswijken, zoals de Square du Vieux Tilleul.

Traditionele hoteldiensten, tal van activiteiten en een team van zorgzame mensen waken in deze residentie over uw welzijn: alles is aanwezig voor een aangenaam en zorgeloos leven in het hartje van onze hoofdstad.

De residentie beschikt over appartementen met één, twee of drie kamers die u kan huren of kopen.

 

Getuigenis

,,We zijn in Parc d’Italie komen wonen in juli 2009. We woonden daarvoor in Antwerpen, maar omdat onze kinderen één voor één naar Brussel verhuisden voor hun studies en hun werk, wilden we dichter bij hen in de buurt zijn. Toen er ook enkele gezondheidskwaaltjes opdoken, heeft onze zoon ons overtuigd om dicht bij hem te gaan wonen, in Parc d’Italie. En nu willen we nergens anders meer naartoe. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het gebouw en de ruimte in het appartement. Omdat er verschillende soorten appartementen zijn, vindt iedereen zijn gading. Wij konden zelfs onze oude eetkamerinrichting meeverhuizen, waardoor we ons meteen thuis voelden. Het restaurant is ruim en het salon en de bar zijn zeer comfortabel.’’ ,,Maar wat écht het verschil maakt, is de kwaliteit van de service. De medewerkers van de residentie beschouwen ons bijna als hun eigen grootouders. We mogen zelfs zeggen dat we ondertussen een hechte band hebben. Het niveau van de keuken is ook erg hoog: er wordt rekening gehouden met ieders wensen en tijdens de maaltijden hebben we regelmatig contact met mensen die dezelfde leeftijd, interesses en levensstijl hebben. Ook dankzij de vele activiteiten die in Parc d’Italie worden georganiseerd, komen we regelmatig in contact met de andere bewoners. Mijn echtgenote is regelmatig in de bibliotheek te vinden en ik speel vaak bridge en biljart. De verpleegsters die overdag aan het onthaal staan en de dokters die ’s nachts stand-by staan voor noodgevallen, garanderen ons een goede gemoedsrust. En dat weerspiegelt zich in de levensvreugde die wij uitstralen. Ondertussen zijn er al twee neven van ons naar Parc d’Italie verhuisd en lopen enkele vrienden met dezelfde plannen rond. We hebben hen niet zelf moeten overhalen: na een bezoekje waren ze meteen verkocht.’’

M. et Mevr. Beauvois