U bent hier

Over Pagode

RESPECT VOOR UW WENSEN

Net als in alle andere Armonea-woonzorgcentra, werken ook de medewerkers van wzc Pagode onafgebroken aan de kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening, zowel op het vlak van onthaal als van veiligheid, ontspanning, restauratie en verblijf. U leeft er dus veilig, beschermd en in alle comfort, met het grootste respect voor uw privacy.

DE ZORG VOOR UW COMFORT

Als resident van het woonzorgcentrum kan u genieten van traditionele diensten zoals zorg, kamerschoonmaak, ...
Daarnaast volgen we ook uw postbedeling op, ontvangen we uw bezoekers en helpen we u graag bij het vervullen van uw administratieve formaliteiten. 
Wij houden rekening met uw persoonlijke behoeften en wensen. 
En wie onder ons heeft soms geen nood aan een luisterend oor of een warm hart?

ONTSPANNING EN ACTIVITEITEN

Ons ontspanningsaanbod respecteert de armonea-filosofie: wij stellen regelmatig verschillende activiteiten voor en u kiest zelf waaraan u deelneemt. Dikwijls wordt het initiatief voor deze activiteiten trouwens door de residenten zelf genomen.

EEN PRACHTIG TERRAS

Op de vierde verdieping ligt ons heerlijke zonneterras, met een prachig zicht over Brussel. Wie goed kijkt, ziet zelfs de top van de Japanse Pagode liggen.

DE WAARBORG VOOR UW VEILIGHEID

Wij waken over uw welzijn, dag en nacht: doorlopend staat er een gespecialiseerd zorgteam voor u klaar, dat een modern domotica- en registratiesysteem ter beschikking heeft.

EEN BRON VAN IDEEËN

Ons ontspanningsaanbod respecteert zoals altijd de Armonea-filosofie: wij stellen regelmatig verschillende activiteiten voor en u kiest zelf waaraan u deelneemt.
Dikwijls wordt het initiatief voor deze activiteiten trouwens door de residenten zelf genomen. En wie weet komt het eerste idee wel van u…

UW MENING TELT

Wij hechten veel belang aan uw mening. Daarom organiseren we voor onze residenten regelmatig een gebruikersraad. Alle residenten kunnen dan met een vertrouwenspersoon praten over de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast organiseren we op geregelde tijdstippen ook een familieraad, waarop naast uw familieleden ook de verantwoordelijke en het personeel worden uitgenodigd.

Faciliteiten

BarOproepsysteemRestaurantTerrasToegankelijk voor rolstoelgebruikersTuinWifi hotspot

Zorgaanbod

DementieErgotherapieKinesitherapieLogopedieVerplegingVerzorging

Omgeving

Openbaar vervoer nabijParkingStads- of dorpskern

Type verblijf

Permanent wonen

Dienstverlening

AnimatieKapperKlusjesdienstManicureMisdienstNachtwachtPedicurePoetsdienstWas- en strijkdienst

Type woningen

EénpersoonskamerTweepersoonskamer