U bent hier

Vragen over Pagode?

02 431 28 28 | Fax 02 431 28 30

Welkom bij Pagode

Oorlogskruisenlaan 90
1120 Brussel Brussel
In woonzorgcentrum Pagode in Neder-Over-Heembeek, een gezellige deelgemeente in het noorden van Brussel, vinden 150 senioren sinds de zomer van 2013 een warme, moderne leefomgeving en een uitstekende dienst- en zorgverlening. Van op het grote terras op de vierde verdieping heb je een prachtig zicht op de Japanse Toren en het Brusselse landschap.

Ons rusthuis is in volle uitbreiding en biedt op termijn plaats aan 150 senioren.Pagode is een sfeervol woonzorgcentrum dat rust en kalmte uitstraalt. Het wzc ligt op de hoek van de Ankerstraat en de Oorlogskruisenlaan, vlakbij de residentiële Pagodelaan, waar het zijn naam vandaan heeft. De ligging biedt u heel wat keuze: het centrum van Neder-Over-Heembeek ligt vlakbij en uitgebreider winkelen kan in de populaire Lakense Wandstraat of in Brussel-stad. Of heeft u eerder zin in een groene wandeling, dan steekt u gewoon de Van Praetlaan over naar het prachtige Koninklijke Domein van Laken.

Ons woonaanbod onderscheidt zich door een hoge comfortgraad in een huiselijk kader, vormgegeven door gepaste kleuren, gezellige ruimtes, sfeervol meubilair en een fraaie afwerking. In woonzorgcentrum Pagode zijn wij in 5 verdiepingen georganiseerd die elk +/- 30 residenten onthalen wat onze bewoners toelaten in een gezellig, familiaal en veilige omgeving te leven.  Alle kamers zijn standaard bemeubeld, maar u kan uiteraard zelf eigen accenten aanbrengen. Daarnaast beschikt u over een eigen badkamer met instap douche, toilet en lavabo, een flatscreen televisie met standaard digitaal abonnement, telefoon (optie) en gratis wifi internet. Dankzij een oproepinstallatie kan u wanneer u dat nodig heeft, een beroep doen op een van onze medewerkers. Het woonzorgcentrum is uitgerust met tal van aangepaste voorzieningen zoals 5 salons en restaurants, 4 liften, 3 terrassen (waarvan één met panoramisch zicht op Brussel), een tuin, een kap- en manicure salon, een kiné- en ergoruimte, een cafetaria en diverse zithoeken. Het 4de verdiep is een beschermde afdeling voor senioren met dementie. De tuin is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Een professioneel team van verpleegkundigen, zorgkundigen, ergo’s, logopedisten, kiné’s, animatoren, koks, schoonmakers, technici, sociale diensten, enz. is dag en nacht bezig met het ondersteunen van onze bewoners, zodat zij met een gerust gemoed kunnen genieten van hun leven. Graag horen uw mening zodat we steeds onze diensten kunnen verbeteren voor u. 

Meer info over wzc Pagode

Momenteel heeft ons woonzorgcentrum enkele kamers vrij, zowel in de open als de veilige vleugel (voor mensen met dementie). Bent u op zoek naar een snelle oplossing voor uzelf of een familielid? Dan kan u via deze link contact opnemen met ons team.

Ons rusthuis is in volle uitbreiding en biedt dus steeds vacatures aan: geïnteresseerde verpleegkundigen, verzorgenden, zorgkundigen en andere kandidaten kunnen hier onze vacaturedatabank raadplegen.

Getuigenis

"Ik vind het hier magnifiek. Het personeel is heel vriendelijk en het is een mooi gebouw. Vooral mijn kamer is heel gezellig: veel mooier en groter dan die van het rusthuis waar ik vandaan kom."

Mevrouw Braeken, onze eerste bewoonster

Bedankt voor deze vriendelijke noot - wij hebben uw onthaal ten zeerste geapprecieerd tijdens ons bezoek aan WZC Pagode. Wij hopen dat u nog lang families mag bijstaan in hun zoektocht naar een nieuwe thuis.

Familie van een resident

Maandag zal mijn moeder haar intrek nemen in WZC Hestia in Wemmel. Wij wensen iedereen te bedanken voor de goede zorgen die zij kreeg tijdens haar verblijf in Pagode.

Familie van een bewoner

Wij wensen het personeel een boeiend, bijzonder succesvol, inspirerend nieuw jaar toe en wij danken jullie voor jullie inzet en huislijkheid.

Familie van een resident

Dank u voor jullie inzet!

Familie van een resident

Aan het hele Pagode team onze allerbeste wensen en beste dank voor "alles".

Familie van een resident