U bent hier

Vragen over Overbeke?

09 285 76 00

Welkom bij Overbeke

Bovenboekakker 6-8
9230 Wetteren Oost-Vlaanderen

Woonzorgcentrum Overbeke in Wetteren ontving in maart 2012 zijn eerste residenten. Een tiental kilometer ten oosten van Gent vinden zij er een warme en comfortabele thuis, gecombineerd met een uitgebreide zorg- en dienstverlening. Ons woonzorgcentrum, gelegen op een 500-tal meter van de Zuiderdijk van de Schelde, biedt plaats aan 97 senioren. Naast het woonzorgcentrum bevinden zich ook 16 serviceflats.

 

Getuigenis

Toen we voelden dat onze woning en tuin te groot waren geworden voor onze leeftijd, kozen we voor een assistentiewoning dicht bij onze zoon, schoondochter en kleinkinderen. We vonden in Overbeke een mooie, moderne, verzorgde en praktische serviceflat in een rustige omgeving. We hebben hier alles ter beschikking om zelfstandig te leven, zoals een fornuis, koelkast, vaatwasser en oven, maar kunnen tegelijk ook altijd terugvallen op de directeur, administratie, technische dienst en noodpermanentie. En onze woonassistente natuurlijk, bij wie we regelmatig terecht kunnen voor advies, activiteiten en vragen over de dienstverlening. Onze flat en het gebouw worden prima onderhouden, en als we geen zin hebben om zelf te koken, dan kunnen we hier maaltijden bestellen. Op die manier heb je geen alledaagse zorgen meer, en kunnen we volop genieten van de gezellige sfeer die hier heerst, ook dankzij de aangename mederesidenten.'

Tineke (81) en Gerard (86) Morel-Segers

"De ontvangst van het administratieve team, de vriendelijkheid en steeds bereidwilligheid van het voltallige verzorgende team, het advies en de steun van de verplegers en hoofdverplegers, maakt het voor ons en voor ons mama een aangenaam verblijf. Wij willen vooral door de algemene sfeer en de medewerking van het volledige team, iedereen een dikke pluim geven voor hun werk, begrip en inzet."

Familieleden van een bewoner

Complimentendag, daar doen we maar al te graag aan mee... Mijn bijzondere waardering voor het GANSE team van Armonea Overbeke, ook voor hen die we nauwelijks of niet zien bijvoorbeeld zij die alles netjes (proberen te) houden, de mannen en vrouwen die elke dag opnieuw voor het lekkere en aangepaste eten zorgen, en ook zij die met liefde onze familieleden omringen en het beste uit elke dag én elke persoon halen. Méér dan één pluim voor iedereen.

Familie van een resident

Ik wou eventjes meegeven dat de verzorging bij Armonea Overbeke top is! Mama was blind en had héél véél aandacht nodig en die aandacht heeft ze dan ook gekregen dag in dag uit, al die jaren lang. Bij de palliatieveverzorging is alles ook prima verlopen, zoals mama het zelf heeft gewild. Het verzorgend personeel was héél behulpzaam en ook naar de familie toe. Ik wil maar meegeven dat het personeel bij Armonea Overbeke fantastisch werk verricht. Een dikke Proficiat!

Familie van een resident

Woonzorgcentrum

In wzc Overbeke beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel.

Klik hier voor meer info

Assistentiewoningen

Woont u nog graag zelfstandig, maar wilt u kunnen rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt? Dan is een assistentiewoning zeker iets voor u. U hebt uw eigen flat met minstens één aparte slaapkamer en een ergonomisch ingerichte douchekamer. In uw keuken kunt u zelf eten bereiden. Het restaurant serveert dagelijks een vers bereid menu.

 

Klik hier voor meer info