U bent hier

Vragen over Noordduin?

058 59 28 00

Welkom bij Noordduin

Abdijstraat 57
8670 Koksijde West-Vlaanderen

Het gloednieuwe woonzorgcentrum Noordduin opende in april 2015 de deuren. Het wzc ligt in een mooie, rustgevende en residentiële wijk aan de rand van natuurgebied 'Noordduinen'. Op die toplocatie bezorgt Noordduin een warme thuis aan 87 senioren. Ze wonen er in ruime kamers en genieten van de zorg en dienstverlening van hoog niveau. Noordduin behoort immers tot de groep Armonea, een seniorenzorgverlener die kan bogen op meer dan 35 jaar ervaring.

Kom gerust eens langs om ons vrijblijvend te ontdekken!

*Korting inbegrepen, met opname in 2017

Getuigenis

Onze directeur werd onlangs in de bloemetjes gezet door een van onze bewoners voor de inzet van onze ganse team.

Resident

Hartelijk dank voor de gestuurde foto’s, het is overduidelijk dat mijn moeder van de activiteit genoten heeft! Een pluim voor het ganse team Noordduin!

Familielid

team Noordduin

Minder zorgen, meer geluk

Bij ons is het genieten met een gerust gemoed. Ons team van zorgprofessionals staat de klok rond voor u klaar. Met oog voor uw wensen bieden onze medewerkers u de zorgen die u nodig hebt. Voor senioren met dementie zijn er aangepaste woonmogelijkheden, in samenwerking met de experts van kennis-en ervaringscentrum Anahata.
 

Een verblijf op maat

Onze accommodatie is tot in de puntjes verzorgd. Onze kok bereidt voor u heerlijke, huisbereide maaltijden met streekproducten. Altijd gezond en gevarieerd. Genieten van elke dag dankzij een hartelijke babbel met de medewerkers, een deugddoende wandeling in de tuin, of een verrassend moment tijdens een van onze activiteiten.