U bent hier

Welkom bij Moretus

Grote Steenweg, 185
2600 Antwerpen Antwerpen

Moretus is gelegen in een prachtige omgeving en biedt als woonzorgcentrum plaats aan 150 bewoners. In ons knusse interieur geniet u van alle moderne comfort, de allerbeste zorg en een waaier aan activiteiten. Wilt u gewoon een babbeltje slaan met medewerkers of generatiegenoten? Dat kan in een van de leefruimten of in onze bar.

Met bijna 40 jaar ervaring in de dienstverlening voor senioren, begrijpt Armonea wat u nodig heeft. Daarom staat ons professioneel en toegewijd team van medewerkers elke dag voor u klaar, om u de zorgen en ondersteuning te bieden die u wenst. Voor ons is het zeer belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke wensen en gewoontes, zodat we u de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden. 

U bent dan ook steeds welkom in ons huis!

Moretus is een dat door het toepassen van de juiste zorgen en het betonen van het grootste respect door adequaat personeel een “thuis” wil bieden aan bewoners die ervoor kiezen een schakel te vormen in haar gemeenschap. Zo kan Moretus opgedeeld worden in een gemeenschap van samenstellende en interactieve bouwstenen die onderling verbonden zijn door de begrippen “respect” en “het nastreven van kwaliteit”.

Een ontmoetingsplek

Samen lekker eten, een kop koffie drinken of een tof gezelschapsspel spelen? Dat kan in een van onze leefruimten. Die zijn het kloppende hart van onze residentie en stralen warmte en geborgenheid uit. Niet alleen bewoners maar ook uw familie en vrienden zijn er meer dan welkom. In onze bar of op het terras ontvangt u hen in alle rust voor een babbel of u neemt er zelf deel aan een leuke activiteit.

Tot uw dienst

In Moretus staan we klaar met een uitgebreid dienstenaanbod. Ons toegewijde team van zorgdeskundigen garandeert u steeds de meest kwalitatieve hulp, op het juiste moment. Of wilt u ter plaatse een kapbeurt, pedicure of gelaatsverzorging? Dat kan! Bovendien bereidt onze keukenploeg dagelijks verse maaltijden. Kortom, u kunt rekenen op een warme zorgcultuur waarbij respect, genegenheid en luisterbereidheid centraal staan.