U bent hier

Vragen over Molenberg?

03 750 11 11

Welkom bij Molenberg

Oude Zandstraat 34
9120 Beveren Antwerpen

Residentie Molenberg is sinds 2002 een oase van rust in het hart van Beveren-Waas. De honderdjarige bomen zijn getuigen van een tijd waarin deze plek nog een park was.

Onze residentie combineert het beste van twee werelden: de markt en het winkelcentrum liggen vlakbij, maar eens voorbij de oprit zijn het groen en de kalmte baas. Gelukkig samenzijn in de bar, plannen smeden voor morgen, samen de bijeenkomst van de raad voor bewoners voorbereiden, … Dat is het leven in Molenberg.

Getuigenis

Dhr Bob Vercouteren - ,,In 2002 vertoonde mijn echtgenote de eerste symptomen van dementie, waardoor een grondige verandering van onze levenswijze zich opdrong. Uiteindelijk kozen we in overleg voor residentie Molenberg. We behoorden tot de eerste bewoners en zijn hier altijd gelukkig geweest. Toen al vertelde ik aan iedereen die het horen wou dat dit qua inrichting en verzorging een paradijs was.’’ Dhr Marckx - ,,Het leven in Molenberg is een enorme verbetering tegenover het huis waar we vroeger woonden. Nooit meer de trap te nemen, dat is op zich al een gemak. We kunnen eten in het restaurant, maar ook zelf koken in ons appartement. Het eten is uitstekend en het personeel vriendelijk en gedienstig. Ik ben hier erg tevreden.’

Dhr Bob Vercouteren en Dhr Marckx

Hartelijk dank voor de fijne ontvangst, de gezellige decoratie, de lekkere maaltijd en top bediening! Beste wensen voor 2017!

Familie van een resident

Onze troeven

Residentie Molenberg biedt u kwalitatieve zorg aangepast aan uw noden van vandaag en morgen, een mooi gebouw in een prachtige tuin, een veilige omgeving en een uitzonderlijk goede locatie. U kunt hier genieten van het leven op uw eigen tempo, in ons eigen restaurant genieten van authentieke gerechten, zich thuis voelen zonder eenzaamheid. In residentie Molenberg zijn mensen er voor mensen.

Huren of kopen?

Residentie Molenberg telt 67 appartementen met een terras, keuken en badkamer. U kunt een appartement huren, maar soms komen er ook koopappartementen vrij.

Meer info vindt u hier.