U bent hier

Vragen over Mayflower?

09 221 06 99

Welkom bij Mayflower

Derbystraat 20
9051 Sint-Denijs-Westrem Oost-Vlaanderen

Résidence Mayflower bevindt zich in een rustige residentiële buurt vlakbij Gent en staat voor standing en gezelligheid. Zij telt 100 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers die u kunt kopen of huren. Er zijn ook studio's en een penthouse.

De Mayflower biedt u ook appartementen voor tijdelijk verblijf aan voor revalidatie of - waarom niet - om totaal vrijblijvend het concept uit te proberen.

U geniet in onze residentie van de traditionele hoteldiensten (in de vorm van een flexibel dienstenpakket) en kunt heerlijk lunchen in ons kwaliteitsrestaurant, dat een aparte zaal voor familiediners heeft. Daarnaast kunt u als u dat wenst ook deelnemen aan de georganiseerde activiteiten of ontspannen in onze tuin, zwembad of fitness.

Getuigenis

Toen ik weduwe werd, besloot ik een 'pied à terre' te creëren in de Mayflower, aangezien ik nog vaak met mijn familie aan de kust verblijf. Mijn appartement met uitzicht op de tuin gaf me onmiddellijk een vertrouwd gevoel, evenals de vele residenten die ik al langer kende en die me nu dagelijks omringen. Ik neem graag deel aan de activiteiten, maar kan desgewenst steeds de rust opzoeken van mijn rustig gelegen appartement. Ondertussen beschouw ik De Mayflower echt als mijn nieuwe thuis.''

- Mevr Van Ceulebroeck-Troch (82)

",,,Ik ben hier zeer gelukkig en voel me omringd door vriendelijke mensen, in een bijzonder aangename omgeving. Ik voel me hier echt thuis. Mijn appartement bevindt zich op de vijfde verdieping, met een mooi uitzicht op de hele regio. Waar het enigszins kan, neem ik deel aan de activiteiten binnen de residentie. Ik vind het fijn om een praatje te maken met de mederesidenten, en geniet van de vele sociale contacten in de residentie"

Mevr Verhoeven (87)

"Het was heel lekker. Ik dank u. Ik kom uit Brussel en uw maaltijd “vaut le détour”."

Een bezoeker

"Was dat lekker! Een speciaal dank voor de lekkere groenten. Proficiat!"

Een bewoner

"Ma ma mia! Lekker, lekker dessert . Proficiat!"

Een bewoner