U bent hier

Vragen over Lindenhof?

03 665 00 96

Welkom bij Lindenhof

Zilverlindendreef 21
2950 Kapellen Antwerpen

In de mooie grote tuin van Residentie Lindenhof getuigen de bomen van een eeuwenoud verleden. De geur van bloemen en groen dringen langs ramen en deuren door tot het stijlvolle interieur. In onze residentie is het goed leven, op uw eigen ritme. Residentie Lindenhof ligt in een aangename woonwijk in het centrum van Kapellen. In het mooie salon komen veel residenten ’s namiddags samen genieten van een babbel bij een lekkere tas koffie of thee. De residenten nemen dagelijks hun middagmaal in hun appartement, en maandelijks wordt er een speciaal menu geserveerd in het salon. Op het grote terras is het gezellig genieten. Lindenhof telt 114 appartementen met 1 slaapkamer, elk met terras, keuken en badkamer. Deze appartementen zijn te huur en uitzonderlijk ook te koop.

 

Getuigenis

"Toen ik dringend op zoek was naar een woonzorgcentrum, bezochten mijn dochters verschillende adressen, maar tevergeefs: overal waren er lange wachtlijsten. Daarna herinnerde een van mijn dochters zich hoe goed de grootouders van haar man het hadden gehad in residentie Lindenhof. Vandaag ben ik nog steeds erg blij met mijn keuze."

Mevr Monique Pattyn

Wat een reuze verrassing gisteren in mijn brievenbus te vinden, een prachtige agenda voor 2017, met alles aanwezig: ringbang, dag, telefoon, adressen en veel informatie enz. Ik ben er zo blij mee. Dan een prachtig boek: “Proeven van geluk” met een persoonlijk door u geschreven wens aan mij! Heel, heel hartelijk dank daarvoor.

Resident

Kwaliteitsverpleging aan huis

Lindenhof biedt zijn residenten ook thuisverpleging aan via Armonea@home.

Die thuisverpleging is de ideale aanvulling op de zorgpermanentie die standaard bij ons aanwezig is: u kunt er 24/7 beroep op doen, in uw eigen appartement.

Huren of kopen?

Residentie Lindenhof heeft stijlvolle appartementen met 1 slaapkamer. U kunt een appartement huren, maar soms komen er ook koopappartementen vrij. Meer informatie over onze prijzen en dienstverlening vindt u hier.