U bent hier

Vragen over Les Terrasses du Bois?

02 302 11 00

Welkom bij Les Terrasses du Bois

Chaussée de la Hulpe 130
1000 Bruxelles Brussel

Bij Les Terrasses du Bois kan u de woonvorm kiezen die best bij u past. U kan kiezen voor het mooie aangename woonzorgcentrum, of de stijlvolle appartementen in de Residentie. Meer info onderaan pagina.

Het WZC Terrasses du Bois ligt in het groene Watermaal-Bosvoorde (op de grens van Watermaal-Bosvoorde, Ukkel, en Oudergem). Terrasses du bois is een levendige gemeenschap dat een warme thuis biedt aan 143 senioren, die in een zeer aangenaam woonkader genieten van het modernste comfort.

Armonea heeft meer dan 35 jaar ervaring, wat betekent dat er bij Terrasses du bois een professioneel team klaarstaat om u kwalitatief hoogstaande zorg- en dienstverlening te bieden. Het is voor ons belangrijk om daarbij rekening te houden met uw persoonlijke wensen, gewoontes en behoeftes. In ons woonzorgcentrum is iedereen welkom. Senioren met dementie kunnen rekenen op aangepaste zorg en woongelegenheden, in samenwerking met kennis- en ervaringscentrum Anahata.

Geniet samen met familie en vrienden van onze gezellige bar en ruime tuin, of kom proeven van de door onze chef huisbereide, smaakvolle maaltijden die steeds gevarieerd en gezond zijn.

De bewoners van Terrasses du bois voelen zich thuis in hun ruime, moderne kamers met mooi uitzicht, waarbij digitale TV, telefoon, wifi, en koelkast inbegrepen zijn.

Senioren kunnen ook kiezen voor één van de 34 stijlvolle appartementen, gelegen naast het woonzorgcentrum. Deze service-residenties zijn voorzien van hun eigen lobby en restaurant, en bieden alle moderne luxe en comfort waaronder hotelservices.

Woonzorgcentrum

In WZC Terrasses du Bois beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel.

 

Er zijn ook 34 stijlvolle appartementen beschikbaar, met mooi uitzicht. Deze service-residentie is voorzien van zijn eigen lobby en restaurant, en biedt alle moderne luxe en comfort waaronder hotelservices. Genieten van elke dag, met de zekerheid dat u kan rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt. Zo kan u bijvoorbeeld in uw eigen keuken zelf eten bereiden, of kiezen om te proeven van de verfijnde maaltijden in het restaurant vers bereid door de chef.