U bent hier

Over Les Floralies

In maart 2016 opende WZC Les Floralies in een residentiële wijk aan de rustige Groene Wandeling. Les Floralies is een levendige gemeenschap dat een warme thuis biedt aan 94 senioren, die in een zeer aangenaam woonkader genieten van het modernste comfort.

Net als alle recent gebouwde Armonea-woonzorgcentra, biedt ook WZC Les Floralies u het modernste comfort en een aangenaam woonkader, waarin gekwalificeerde medewerkers zich elke dag inzetten om onze Armonea-slagzin "Op geluk staat geen leeftijd" waar te maken, en dat in de eerste plaats door u een uitstekende zorg- en diensverlening te bieden. Daarvoor putten ze volop uit de meer dan 35 jaar ervaring die Armonea heeft in de seniorenzorg.

Net als in de andere Armonea-woonzorgcentra is onze werking gebaseerd op vier pijlers:

ZICH THUIS VOELEN

GENIETEN, ELKE DAG

CONTACT HOUDEN

UITSTEKENDE ZORG

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Bij Armonea zorgen we ervoor dat u de zorg krijgt die bij u past. Zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat wilt, met een gerust gemoed. Daarom kunt u bij ons ook genieten van diensten als kamerschoonmaak, een uitgebreid animatieprogramma, postbedeling, de ontvangst van uw bezoekers en administratieve ondersteuning. En om uzo goed mogelijk bij te staan, ondersteunen we ons team van medewerkers met een modern domotica- en registratiesysteem.

MEER INFO?

U kan terecht op het nummer 02 302 94 00 voor meer inlichtingen, of via mail.