U bent hier

Vragen over Les Floralies?

02 302 94 00

Welkom bij Les Floralies

Stokkelsesteenweg 241
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe Brussel

Begin 2016 opende Les Floralies, in Sint-Lambrechts-Woluwe. Ons huis ligt aan de rustige Groene Wandeling in een residentiële wijk. Ruime kamers, een lekker restaurant, en een gezellige bar zijn slechts enkele van onze troeven. Altijd staan bij ons levenskwaliteit en genieten centraal. Dankzij onze 35 jaar ervaring weten we bij Armonea immers als geen ander wat belangrijk voor u is.

Voor meer informatie over wat Les Floralies u te bieden heeft kan u ons steeds vrijblijvend contacteren op onze gratis advieslijn 0800 93 430.

Ontdek hier onze vacatures.

Genieten, met uitstekende zorg

Een uitgebreid team van zorgprofessionals staat de klok rond voor u klaar. Ze helpen u op de manier die het best bij u past, met oog voor wie u bent en wat u boeit. Daarom besteden we de nodige aandacht aan fijn bereide maaltijden, leuke activiteiten en een warme omgeving. Zo geniet u van een heerlijke verwenkoffie in onze nieuwe cafetaria, of van een lekker glas bier op het grote zonneterras in de tuin. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Bij Armonea zorgen we ervoor dat u de zorg krijgt die bij u past. Zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat wilt, met een gerust gemoed. Daarom kunt u in Les Floralies een beroep doen op een brede waaier aan diensten: kamerschoonmaak, een uitgebreid animatieprogramma, postbedeling, de ontvangst van uw bezoekers, administratieve ondersteuning enzovoort. En om u zo goed mogelijk bij te staan, werkt ons team met een modern domotica- en registratiesysteem.

Thuis voelen, en contact houden

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt, uzelf kunt zijn en in alle rust kunt genieten van het leven. Daarom bezorgen we u in Les Floralies alle ingrediënten voor een nieuwe warme thuis. Moderne, ruime kamers met een eigen badkamer die voorzien zijn van alle comfort dat u kan wensen. Sommige kamers hebben zicht op het binnenplein, andere beschikken over een privéterras dat uitkijkt op de Groene Wandelgang. Bij ons staat u midden in het leven. We bieden u alle mogelijkheden om contact te houden met wie u dierbaar is: familie, kinderen, klein- en achterkleinkinderen, vrienden en kennissen. Nodig uw naasten uit voor  een drankje in ons gezellig café, of een privé etentje in ons restaurant. En uiteraard is er bij ons ook volop gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.