U bent hier

Vragen over Leonardo Da Vinci?

02 767 91 90

Welkom bij Leonardo Da Vinci

Elisabethlaan 6
3080 Tervuren Vlaams-Brabant

Residentie Leonardo Da Vinci is een kleinschalig woonzorgcentrum, met 26 woongelegenheden en 5 assistentiewoningen. De uitzonderlijk rustige en groene ligging te midden van een park van 1,6 hectare, de zeer goede bereikbaarheid via auto of openbaar vervoer, de lekkere keuken van onze eigen kok (een voltijdse chef die u de mogelijkheid biedt om à la carte te eten), het familiale karakter, de tweetaligheid onder de bewoners, de medewerkers en de directie zijn de troeven van dit woonzorgcentrum. Elke kamer heeft zicht op groen, en sommige kamers hebben bovendien ook een privé-terras.

 

 

 

Assistentiewoningen

 
Woont u nog graag zelfstandig, maar wilt u kunnen rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt? Dan is een assistentiewoning zeker iets voor u. U hebt uw eigen grote studio van 45m2, met aparte badkamer (WC, ligbad en lavabo) en zuidgericht terras van ongeveer 25 m2. In de kitchenette kunt u zelf eten bereiden. Het restaurant serveert dagelijks een vers bereid menu.
 
 

 

 

Woonzorgcentrum

 
U beschikt over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting, elk met aparte badkamer (WZ, zitbad en lavabo). In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria en een mooi zicht op de prachtige parkomgeving. Het team van woonzorgcentrum Leonardo Da Vinci staat voor u klaar met de beste verpleegkundige zorgen, kinesitherapie, animatie of gewoon eens een hartelijke babbel.