Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Over Larenshof

In wzc Larenshof wordt uw privacy gerespecteerd en er is ruimte voor uw persoonlijke behoeften en wensen. Tijdens een kennismakend gesprek kan u ons vertellen over uw levensloop, hobby’s en gewoonten. Op basis daarvan bieden wij zorg en dienstverlening op maat.

Daarnaast staat een gespecialiseerd team van geëngageerde medewerkers doorlopend voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk uw zelfstandigheid kan behouden.

Uw vrienden en familie zijn steeds welkom. Net zoals thuis kiest u zelf wanneer ze op bezoek kunnen komen. Ons rusthuis stelt daarom vele ruimten ter beschikking waar u hen kan ontvangen: een cafetaria met terras, leefruimten, verschillende zithoeken en een tuin.

In ons rusthuis vindt u de waarden terug die heel armonea hoog in het vaandel draagt: kwaliteit, respect, engagement en innovatie.

Privacy én veiligheid

Net naast het woonzorgcentrum liggen onze 29 gloednieuwe serviceflats, die werden geopend in 2012. Net als thuis woont u er in alle onafhankelijkheid en privacy, en voelt u zich tegelijk ook veel veiliger. Een woonassistente staat paraat om u te helpen bij praktische vragen, het op punt stellen van uw thuiszorg en het organiseren van aangepaste activiteiten aan de interessewereld van de residenten.

Onze flats variëren tussen de 40 en de 46 m2 en zijn aangepast aan de fysieke mogelijkheden van senioren: zo zijn er geen opstapjes naar de douche, kan u in uw appartement overal even vlot langs en zijn alle verdiepingen bereikbaar via de ruime lift.

U kan ook steeds een beroep doen op de extra bescherming van het personeel van het woonzorgcentrum. Dankzij een noodoproepsysteem bent u er zeker van dat u in geval van nood heel snel bijgestaan wordt.

U kan uiteraard ook - mits betaling van een supplement - een beroep doen op de faciliteiten (verpleging, onderhoud, animatie, ...) van het woonzorgcentrum. En heeft u geen zin om zelf te koken, dan bestelt u gewoon een maaltijd bij het wzc.

Wonen op maat

De serviceflats variëren qua oppervlakte tussen 40m2 en 46m2 en bevatten een inkom, living, slaapkamer, ingerichte keuken en badkamer. Sommige flats beschikken over een terras.

U kan ook een ondergrondse parkeerplaats of een stockageruimte huren.

Uiteraard geniet u in onze service flats volledige privacy. En wie toch even het gezelschap van de mederesidenten wilt opzoeken, kan terecht in een van de gezellige zithoeken.

Voor meer informatie en/of een rondleiding kan u terecht bij de directie of de opnameverantwoordelijke van het woonzorgcentrum (u vindt de contactgegevens hieronder).

--> Contacteer ons

 

Faciliteiten

BarBeveiligingFitnessOproepsysteemRestaurantTerrasToegankelijk voor rolstoelgebruikersTuinWifi hotspot

Zorgaanbod

DementieErgotherapieKinesitherapieLogopedieRevalidatieVerplegingVerzorging

Omgeving

Groene omgevingOpenbaar vervoer nabijParkingStads- of dorpskern

Type verblijf: 

Permanent wonen

Dienstverlening

AnimatieKapperKlusjesdienstManicureMisdienstNachtwachtPedicurePoetsdienstWas- en strijkdienst

Type woningen

Appartement met 1 slaapkamerEénpersoonskamer