U bent hier

Vragen over Larenshof?

09 223 86 00

Welkom bij Larenshof

Schoolstraat 15
9270 Laarne Oost-Vlaanderen

Even voorbij het Kasteel van Laarne, door de mooie Kasteeldreef, komt u aan woonzorgcentrum Larenshof. De mooie groene omgeving, in combinatie met de nabijheid van het centrum, zorgt voor een ideale ligging in het prachtige Laarne.

U voelt de sfeer onmiddellijk als u het domein oprijdt: sfeer, gezelligheid en menselijke warmte. Dé troeven van dit woonzorgcentrum.

Larenshof opende zijn deuren in november 2010 en biedt nu plaats aan 74 residenten. In maart 2012 werden ook 30 serviceflats geopend.

 

Getuigenis

Na het overlijden van mijn vrouw woonde ik alleen in Brussel, en mijn enige dochter in Laarne, bij Gent. Ik besefte dat als mijn gezondheid een probleem zou worden, ik door de grote afstand tussen mezelf en mijn dochter op mezelf aangewezen zou zijn. Mijn dochter moedigde me aan om dichter in de buurt te komen wonen, in serviceflats Larenshof, vooral vanwege de extra veiligheid. In elke kamer zijn één of meerdere noodknoppen voorzien. Mocht mij iets overkomen, dan krijg ik dus snel hulp van verpleegkundigen van het woonzorgcentrum Larenshof, waar de serviceflats aan gekoppeld zijn. Toen mijn poetsvrouw onlangs per ongeluk op een noodknop duwde, stonden er meteen vier verpleegkundigen in mijn kamer, een hele geruststelling. Naast het veiligheidsaspect vind ik vooral comfort en dienstverlening erg belangrijk, en dat is hier allemaal uitstekend. Ik woon in een goed ingerichte flat, met een mooi terras en heb een mooi zicht op de ingerichte tuin. Het personeel is altijd paraat en staat open voor onze opmerkingen. Ik hecht veel belang aan details, en toen ik onlangs opmerkte dat ik graag wat meer licht in mijn keuken had, heeft de klusjesman dat opgelost door enkele lampjes onder de kast te installeren.

W.L. (89 jaar)

Aan alle warme harten in Larenshof, en speciaal aan Vicky : Veel dank voor alle zorg en de steun tijdens de laatste maanden en dagen van onze moeder. Jullie warme heeft ons overeind gehouden, die laatste maanden!

Familie van een resident

Vele groeten terug aan het volledige Parel-team. Wij denken nog regelmatig terug aan jullie goede zorgen en begeleiding die onze papa of bompa bij jullie mocht ontvangen. Als er nog activiteiten zijn rond het Larenshof, laat het maar weten, met veel plezier komen we langs en steunen we jullie team.

Familie van een resident

Woonzorgcentrum

In wzc Larenshof beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel.

Klik hier voor meer info.

Assistentiewoningen

Woont u nog graag zelfstandig, maar wilt u kunnen rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt? Dan is een assistentiewoning zeker iets voor u. U hebt uw eigen flat met minstens één aparte slaapkamer en een ergonomisch ingerichte douchekamer. In uw keuken kunt u zelf eten bereiden. Het restaurant serveert dagelijks een vers bereid menu.

Klik hier voor meer info.