U bent hier

Vragen over Lakendal?

053 43 21 00

Welkom bij Lakendal

Weggevoerdenstraat 29
9300 Aalst Oost-Vlaanderen

In maart 2014 ontving wzc en serviceflats Lakendal zijn eerste residenten. Ons rusthuis ligt pal in het centrum van Aalst en zal op termijn plaats bieden aan meer dan 100 senioren: Naast de 74 woonzorgcentrumkamers, zijn er ook 29 serviceflats/assistentiewoningen beschikbaar.

 

Getuigenis

Bedankt voor jouw voortreffelijke service en voor jouw bewonderenswaardige empathie. De mond-aan-mond reclame zorgt ervoor dat vrienden van mijn ouders dezelfde stap overwegen. Ik kan alleen maar vol of spreken over jullie organisatie en de wijze waarop jullie dit project in Aalst hebben opgestart.

De familie Guns

Ik wil jullie ook nog eens allemaal een dankjewel sturen voor alle goede zorgen voor mijn vader. Hij was bij jullie heel gelukkig en met heel veel liefde omringd. Ik vond het ook heel leuk dat de familie en alle bezoek altijd welkom was. Ik zal jullie missen, maar ben natuurlijk super blij dat mijn vader nu dichtbij zal wonen. We kunnen nu veel regelmatiger eens bij hem binnenwippen.

Familie van een resident

Een compliment-boeketje!

Familie van een resident

Bedankt voor de keukenpieten!

Residenten

Dank je wel

Familie van een resident

Rusthuis

Ons rusthuis of woonzorgcentrum is er voor senioren die op regelmatige basis zorg wensen. In functie van uw persoonlijke wensen en noden krijgt u zorg en dienstverlening op maat, dankzij onze meer dan 35 jaar ervaring. Voor senioren met dementie is er gespecialiseerde zorg en infrastructuur.

 

Serviceflats

Naast het woonzorgcentrum (in de Bert Van Hoorickstraat 44 & 46) liggen er 29 serviceflats, officieel assistentiewoningen genoemd. U heeft er de keuze uit acht verschillende types appartementen.