U bent hier

Vragen over Laarsveld?

014 59 00 51 | Fax 014 59 12 35

Welkom bij Laarsveld

Laarsveld 28
2440 Geel Kempen

Home Laarsveld ligt op enkele honderden meters van het centrum van Geel in een rustige residentiële woonwijk, waar de natuur nog aanwezig is. De senioren vinden er een echte thuis, en behouden hun zelfstandigheid binnen een gezellige, huiselijke sfeer. Het woonzorgcentrum huisvest 155 ouderen, senioren met een hoge mate van zelfstandigheid kunnen hun intren nemen in een van onze 6 serviceflats. Momenteel heeft ons woonzorgcentrum enkele kamers vrij, zowel in de open als de veilige vleugel (voor mensen met dementie). Bent u op zoek naar een snelle oplossing voor uzelf of een familielid? Dan kan u via deze link contact opnemen met ons team.

 

Getuigenis

Ik woon in de serviceflats tegenover het woonzorgcentrum. Ik ben heel tevreden over mijn beslissing om van een flat in het midden van het centrum van Turnhout te verhuizen naar een flat in het groen in Geel. Ik hou van de natuur en mijn flat geeft uit op het groen. Zo kan ik de vogels volgen die er een nest maken. Ik heb hier alles wat ik nodig heb. Als er iets is, dan kan ik naar het woonzorgcentrum bellen daar helpen ze mij verder. De boodschappenwinkel is vlakbij en als ik naar het centrum wil, dan neem ik de belbus die naast de serviceflat stopt.

Lies, bewoner van een serviceflat

Ik ben blij dat ik de beslissing heb genomen om naar Laarsveld te komen. Ik heb hier alles bij de hand en iedereen is steeds vriendelijk. Ik heb hier al veel vrienden gemaakt.

Dina, resident in het woonzorgcentrum

Het rusthuis

Het rust- en verzorgingstehuis huisvest 155 ouderen. Zowel valide en mindervalide ouderen als personen met dementie kunnen er verblijven. In Laarsveld kunnen senioren ook een afspraak maken voor een bezoek aan de kapper, pedicure of schoonheidsspecialiste. In de cafetaria kan er samen met familie en vrienden ontspannen worden. Bezoekers zijn de hele dag welkom. Een gespecialiseerd team van medewerkers zorgt er voortdurend voor dat de residenten in optimale condities van hun verblijf kunnen genieten. Een moderne oproepinstallatie laat de residenten toe op ieder ogenblik een beroep te doen op de nodige hulp.

De serviceflats

Senioren met een hoge mate van zelfstandigheid kunnen hun intrek nemen in een van onze 6 serviceflats.