Vragen? Bel ons! 0800 93 430

Menu
Close

U bent hier

Vragen over La Petite Île?

0800 93 430

Welkom bij La Petite Île

Op de kruising van de Tweestationsstraat en de Klein Eilandstraat
1070 Anderlecht Brussel

In het najaar van 2018 opent La Petite Île, ons gloednieuwe woonzorgcentrum met service flats. Ons nieuw huis bevindt zich op de hoek van de tweestationsstraat en de klein-eiland straat, in een gloednieuwe woonwijk genaamd Citydox. La Petite Île biedt een warm, huiselijk kader op wandelafstand van Station Brussel-Zuid en het Dapperheidsplein.

Met bijna 40 jaar ervaring in de dienstverlening voor senioren, begrijpt Armonea wat u nodig heeft. Daarom staat ons professioneel en toegewijd team van medewerkers elke dag voor u klaar, om u de zorgen en ondersteuning te bieden die u wenst. Voor ons is het zeer belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke wensen en gewoontes, zodat we u de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden. 

U bent dan ook steeds welkom in ons huis!

Woonzorgcentrum

Onze 180 bewoners zullen vertoeven in moderne comfort, waar jezelf thuis voelen en dagelijks genieten centraal staan. De nieuwe woonwijk belooft een prachtige plek te zijn waar men kan vertoeven aan de dijk van het kanaal, maar ook in het gezellige privé park als u van groen houdt. De aanwezigheid van verschillende winkeltjes op wandelafstand, een school, kantoren, en verscheidene andere woningen, zorgen ervoor dat alle bewoners van de woonwijk deel uitmaken van een intergenerationele omgeving. Perfect om leuke dingen te doen met familie, of zelfs nieuwe vrienden te maken!

Serviceflats

71 mooie appartementen zijn eveneens beschikbaar in het complex met service-flats, dat verbonden staat aan het woonzorgcentrum.

Uw modern en elegant appartement is volledig aangepast aan uw noden. Alles is voorzien om u te helpen genieten van uw leven. Elk appartement beschikt over een eigen terras, sommige zelfs met een tuin-terras. U leidt uw leven volgens uw eigen wensen, met indien gewenst ondersteuning door de woon-assistent. Armonea biedt verschillende diensten aan, zodat u kan genieten van uw leven op de manier die u wenst. Wenst u meer informatie over het aankopen van een service-flat? Aarzel niet om even te surfen naar onze partner: www.citydox.be