U bent hier

Team

In elk rusthuis van Armonea zorgt het lokale managementteam onder leiding van de directeur voor het dagelijkse beheer. Dat team bestaat uit een head administration, head hospitality en head care. Het hoofd administratie staat in voor de correcte opvolging van uw aankomst en alle papierwerk tijdens uw verblijf. De schoonmaak, keuken en technische dienst worden aangestuurd door het hoofd hospitality en de zorg door het hoofd care. Deze laatste stuurt een multidisciplinair zorgteam aan dat bestaat uit artsen, animatoren, ergotherapeuten, kinesisten, verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • De animatie optimaliseert het woon- en leefklimaat in uw woonzorgcentrum. Zij organiseren heel wat activiteiten in functie van de voorkeuren van onze bewoners.
  • Voor de medische begeleiding kiest u als bewoner volledig uw behandelende arts. Ons rusthuis werkt samen met een CRA (coördinerend en raadgevende arts), die regelmatig beschikbaar is en de brug vormt tussen het woonzorgcentrum, u (onze resident) en uw eigen huisarts.
  • Onze ergotherapeuten maken u bewust van uw vele fysieke mogelijkheden en zorgen ervoor dat u in functie daarvan optimaal blijft functioneren.
  • Op aanvraag van de geneesheer krijgt u kinebehandeling. Onze kinesisten zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk zelfredzaam en onafhankelijk blijft.
  • Op elke afdeling is er dag en nacht verplegend en verzorgend personeel aanwezig. Zij ondersteunen de dagelijkse verzorging en nemen indien nodig uw volledige verzorging op zich.