U bent hier

Vragen over Koning Albert I?

02 569 04 47

Welkom bij Koning Albert I

Keperenbergstraat 36
1700 Dilbeek Vlaams-Brabant
Bent u op zoek naar een mooie woonst, gelegen in een prachtig park? Residentie Koning Albert I ligt in een parkdomein van 4,5 hectare, met een uniek zicht op de Pedevallei. Het centrum van Itterbeek (Dilbeek) is vlakbij. In 2012 werd een volledig nieuw woonzorgcentrum gebouwd zodat hier 67 senioren permanent of tijdelijk kunnen verblijven. In 2014 openden nog eens 43 assistentiewoningen (soms ook 'serviceflats' genoemd) voor één of twee personen. De moderne infrastructuur, gecombineerd met het historische erfgoed maakt van Residentie Koning Albert I een unieke plek om te wonen. 
 

Getuigenis

Dank u!

Familie van een resident

Woonzorgcentrum

U beschikt over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een mooi terras en is gelegen in een prachtige parkomgeving. Het team van woonzorgcentrum Koning Albert I staat voor u klaar met de beste verpleegkundige zorgen, kinesitherapie, animatie of gewoon eens een hartelijke babbel.

Serviceflats

 
Woont u nog graag zelfstandig, maar wilt u kunnen rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt? Dan is een serviceflat zeker iets voor u. U hebt uw eigen flat met minstens één aparte slaapkamer en een ergonomisch ingerichte douchekamer. In uw keuken kunt u zelf eten bereiden. Het restaurant serveert dagelijks een vers bereid menu, maar u of uw bezoekers kunnen ook à la carte eten.
 
Momenteel zijn er nog enkele kleine flats beschikbaar. Voor de grote flats werken we met een wachtlijst.