U bent hier

Vragen over Keymolen?

02 302 10 00

Welkom bij Keymolen

Karel Keymolenstraat 55
1750 Lennik Vlaams-Brabant

In deze groene omgeving – op wandelafstand van centrum Lennik – vindt u sinds 2014 een warme en comfortabele thuis, in een levendige gemeenschap. Stijlvolle, moderne kamers in een huis voor echte levensgenieters. Onze ruime, gezellige kamers zijn voorzien van digitale TV, telefoon, wifi, en een koelkast.

Bent u op zoek naar een snelle of een tijdelijke oplossing voor uzelf of een familielid? Aarzel niet ons even te contacteren voor meer info.

*tijdelijke korting inbegrepen

Getuigenis

Mijn kleinkinderen komen graag een ijsje eten in de mooie tuin, en dan geniet ik van mijn dagelijkse trappist!

Bewoner

Mama is hier zo gelukkig, en het eten is echt heel lekker. Wij blijven hier graag mee eten!

Familielid

Dank je wel, voor alles wat jullie hebben gedaan voor Papa, hij is bij jullie nog heel gelukkig geweest!

Familie van een resident

Uitstekende zorg

U vindt hier een uitgebreide en uitstekende zorg- en dienstverlening, zowel voor licht als zwaar zorgbehoevende senioren. Indien u opzoek bent naar een tijdelijk verblijf, staan we steeds voor u klaar. Senioren met dementie en hun mantelzorgers kunnen rekenen op ervaren steun. In samenwerking met Anahata, hét kennis- en ervaringscentrum inzake dementie, hebben we gezorgd voor een stimulerende en veilige omgeving. 

 

 

Genieten van elke dag

Een andere troef van ons woonzorgcentrum is de warme keuken, die alle smaakvolle maaltijden zelf in huis bereidt met verse seizoensproducten. Familie en vrienden kunnen ontvangen worden in onze gezellige bar (of op het terras in de ruime tuin), om nadien te genieten van een huisbereide familiediner in de privé-ruimte van het restaurant met zicht op het groen. Onze bar is dé plek voor een gezellige babbel en een toffe sfeer. We zijn natuurlijk uitgerust met tal van aangepaste voorzieningen zoals een eigen kapsalon, kiné- en ergolokalen, diverse woonkamers en zithoeken, en veel meer. We beschikken zelfs over een eigen binnen- en buitenparking.