U bent hier

Vragen over Kapelleveld?

053 41 14 00

Welkom bij Kapelleveld

Kerkstraat 39
1742 Ternat Vlaams-Brabant

In het hartje van Sint-Katherina-Lombeek vindt u vanaf januari 2018 het woonzorgcentrum Kapelleveld en 42 assistentiewoningen. Het moderne zorgcentrum ligt in een groen, rustgevend park op wandelafstand van het dorpscentrum. In Kapelleveld geniet u van een uitstekende dienstverlening op maat van uw behoeftes. Naast de open sfeer zijn ook de comfortabele privékamers uitnodigend voor familie en vrienden.

In oktober en november 2017 vinden enkele infosessies plaats voor toekomstige bewoners en hun familie. Wilt u er graag bijzijn of op de hoogte blijven van nieuwe informatie, laat het ons weten via het contactformulier.

 

Woonzorgcentrum

In woonzorgcentrum Kapelleveld beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel. 

 

Assistentiewoningen

Voor zelfstandig wonen in een ruim, comfortabel appartement met dienstverlening kan u ook terecht in één van onze mooie assistentie woningen (ook gekend als serviceflats). Op de zorgcampus Kapelleveld, liggen 42 assistentiewoningen speciaal voorzien voor mobiele, zelfstandige senioren die een verhoogde mate van comfort, geborgenheid, en dienstverlening wensen, zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van privacy en zelfstandigheid.

 

 

 

 

Foto's van Filip Dujardin