U bent hier

Vragen over Hestia?

02 460 41 43

Welkom bij Hestia

Zijp 20
1780 Wemmel Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een mooie rustgevende woonst in een groene omgeving, met een toegankelijke tuin, waar u kunt genieten van aangepaste zorg- en dienstverlening? In woonzorgcentrum Hestia kunt u terecht voor dagopvang, kortverblijf of permanent wonen. De dorpskernen van Wemmel, Meise en Strombeek-Bever zijn vlakbij. Vandaag verblijven 222 bewoners permanent of tijdelijk in Hestia. De moderne infrastructuur draagt ertoe bij dat Hestia openheid uitstraalt. WZC is goed bereikbaar en heeft ruime parkeermogelijkheid. Iedereen is steeds welkom in Hestia!

Nieuwe assistentiewoningen Villa Marie-Louise: meer info klik hier!

 

Getuigenis

"Onze moeder ontvangt hier een extra goede verzorging. Dank u !"

Familieleden van een bewoner

"Dank voor de vriendelijke ontvangst en de goede zorgen, die jullie allen, dag en nachtdienst, aan mijn echtgenoot geeft in Hestia."

Echtgenote van een bewoner

"Jullie zijn een superteam! Dank voor al het geduld, de vriendelijke woorden en ook uitstekende verzorging."

De familie van een bewoner

Woonzorgcentrum en dagverzorging

In wzc Hestia beschikt u over een luxueuze, modern ingerichte kamer en u kunt genieten van talrijke ontmoetingsplaatsen binnen en buiten. U kunt andere bewoners ontmoeten of uw bezoekers ontvangen in één van onze mooi ingerichte, kleinschalige leefruimten. In dagverzorgingscentrum 'Obberg' kunt u terecht voor een ontspannen, zorgeloos dagje tussen generatiegenoten

Klik hier voor meer info.

Voor alle vragen mbt opnames in Hestia of sociale dienst van Hestia:

0472/64.17.53 of hestia@armonea.be

Assistentiewoningen

 

Begin 2016 opende Villa Marie-Louise, Zijp 157 (op loopafstand van woonzorgcentrum Hestia) de deuren. Daar worden 30 moderne assistentiewoningen ingericht. Ter voorbereiding van deze grote opening organiseren de teams van Villa Marie-Louise en wzc Hestia een grote bevraging bij de 60-plussers uit Wemmel en omstreken. Wat houdt u bezig? Wat vindt u belangrijk? Hoe droomt u te wonen en te leven? Samen maken we van Villa Marie-Louise een thuis die nog beter aansluit bij de vragen en noden van senioren.
 
Klik hier voor meer info.