U bent hier

Vragen over Henri Dunant?

02 302 13 00

Welkom bij Henri Dunant

Rue Willy Van Der Meeren 4
1140 Evere Brussel

In april 2015 opende WZC Henri Dunant in Evere, pal op de grens met Sint-Lambrechts-Woluwe, in een mooie nieuwe woonwijk. Henri Dunant is een levendige gemeenschap dat een warme thuis biedt aan 161 senioren, die in een zeer aangenaam woonkader genieten van het modernste comfort.

Armonea heeft meer dan 35 jaar ervaring, wat betekent dat er bij Henri Dunant een professioneel team klaarstaat om u kwalitatief hoogstaande zorg- en dienstverlening te bieden. Het is voor ons belangrijk om daarbij rekening te houden met uw persoonlijke wensen, gewoontes en behoeftes. In ons woonzorgcentrum is iedereen welkom. Senioren met dementie kunnen rekenen op aangepaste zorg en woongelegenheden, in samenwerking met kennis- en ervaringscentrum Anahata.

Geniet samen met familie en vrienden van onze gezellige bar en mooie tuin, of kom proeven van de, door onze chef huisbereide, smaakvolle maaltijden die steeds gevarieerd en gezond zijn.

De bewoners van Henri Dunant voelen zich thuis in hun ruime, moderne kamers met digitale TV, telefoon, wifi, en koelkast inbegrepen.

OPGELET: het adres van WZC Henri Dunant is Rue Willy Van der Meeren, 4 in Evere (Brussel). Henri Dunant bevindt zich in een nieuwe woonwijk, en is daarom nog niet op elke kaart te vinden. Gelieve Avenue Cicéron 1, Evere in te geven op uw GPS of andere kaarten.