U bent hier

Vragen over Hemelrijck?

014 76 30 00

Welkom bij Hemelrijck

Kruisven 80
2400 Mol Kempen

Woonzorgcentrum Hemelrijck, in de groene gordel rond Mol, biedt 170 residenten een combinatie van wonen, zorg en diensten aan. Sinds 2007 kunnen zowel valide en mindervalide ouderen als bewoners met dementie er verblijven in alle comfort. 

Getuigenis

Wij zijn zo graag in Hemelrijck voor de vriendschap tussen de mensen. Het is plezant om zo'n goede vriend te ontmoeten waarmee het klikt. Ook het personeel is vriendelijk en ze zullen je helpen waar ze kunnen, sommigen hebben zelfs maar een half woord nodig. Het rusthuis ligt in het groen en toch zit je overal kortbij. Zolang we kunnen genieten van het wandelen, zwemmen en vissen is alles dik ok.

Edgard Vandeweyer en Jef Gebruers

Beste leden van het animatieteam, Bij het begin van het nieuwe jaar wilden we jullie nog eens van harte bedanken voor jullie enorme inzet en motivatie, voor jullie vriendelijkheid en enthousiasme, jullie doen dat geweldig! Jullie fleuren het leven van de bewoners elke dag op! Bedankt!

Familie van een resident

Bedankt voor alles wat jullie doen in het leven van mijn ma. Ze hield van het leven en van gezelschap. Oud mogen worden en oud zijn is niet altijd makkelijk. Bedankt iedereen voor de goede zorgen, geduld medeleven in blije en moeilijke momenten.

Familie van een resident

 

Zorgflats

Wilt u graag de omkadering van een woonzorgcentrum, maar ook de ruimte van een appartement? Dan is een zorgflat zeker iets voor u. U hebt uw eigen flat met minstens één aparte slaapkamer en een ergonomisch ingerichte douchekamer. Het restaurant serveert dagelijks een vers bereid menu. Hemelrijck heeft slechts enkele zorgflats ter beschikking. Voor meer info neemt u best contact op met ons via het contactformulier.

Troeven

In Hemelrijck geen bandwerk, maar een persoonlijk contact op maat van de bewoners. Door het huiselijke karakter voelen onze bewoner zich heel snel "thuis". Met de hulp van een aandachtsbegeleider is er altijd iemand om een babbeltje mee te slaan of om te helpen bij problemen. Zo kunnen we steeds aandacht schenken aan de grote en kleine dingen van het leven. Bijzonder trots zijn we op onze dwaaltuin "De Vier Seizoenen", waar bewoners met dementie veilig kunnen genieten van de buitenlucht.

Klik voor meer info.