Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Rusthuis

Heiberg

Beerse, Kempen

014 61 57 88

Beschrijving

In het landelijke Beerse, het hartje van de Kempen, biedt wzc heiberg 132 residenten een combinatie aan van wonen, zorg en diensten. Senioren kunnen in ons rusthuis terecht in vast verblijf of in kort verblijf.

Heiberg kan terugvallen op een ervaring van meer dan 25 jaar in de seniorenzorg. Sinds de opening in 1983 heeft ons rusthuis een stevige reputatie uitgebouwd. Bij ons gaan modern comfort, kwalitatieve dienstverlening en menselijke warmte hand in hand. Allemaal zaken waar armonea, de seniorenzorgonderneming waartoe Heiberg behoort, veel belang aan hecht.

In maart 2012 werd het woonzorgcentrum uitgebreid met 60 stijlvolle serviceflats in een splinternieuw complex vlak naast het rusthuis.

 

Eén jaar geleden kwam C.M., 81 jaar, in ons woonzorgcentrum wonen. Ze maakt eventjes tijd voor een babbeltje want ze heeft een drukke agenda. “Tafels dekken, medebewoners naar de tafel of kapster brengen, een babbeltje doen, ik doe het allemaal graag. Als ik maar kan helpen”, vertelt ze. Geheugentraining en turnen vindt ze de plezantste activiteiten. “Het is hier goed om te wonen en ik heb veel plezier met het verzorgend personeel, de medebewoners en hun familie. Ik voel me hier thuis”.

C.M., 81 jaar

B.M., 82 jaar, verhuisde 4 maanden geleden naar onze serviceflats. Ze woont hier heel graag, vooral dankzij het contact met haar medebewoners, met wie ze een goede band heeft opgebouwd. “Het is hier soms de zoete inval. Enkele weken geleden genoten we nog samen van lekkere wafels tijdens een optreden. ” ,,Wekelijks is er een misviering in het woonzorgcentrum. Daarnaartoe kunnen gaan, doet me heel veel deugd”, vertelt ze.

B.M., 82 jaar

Faciliteiten

BarOproepsysteemRestaurantTerrasToegankelijk voor rolstoelgebruikersTuinWifi hotspot

Zorgaanbod

DementieErgotherapieKinesitherapieLogopedieVerplegingVerzorging

Omgeving

Groene omgevingOpenbaar vervoer nabijParking

Type verblijf

Kort verblijfPermanent wonen

Dienstverlening

AnimatieKapperKlusjesdienstManicureMisdienstNachtwachtPedicurePoetsdienst

Type woningen

Appartement met 1 slaapkamerAppartement met 2 slaapkamersEénpersoonskamerTweepersoonskamer