U bent hier

Vragen over Heiberg?

014 61 57 88

Welkom bij Heiberg

Heibergstraat 17
2340 Beerse Kempen

In het landelijke Beerse, het hartje van de Kempen, biedt wzc Heiberg 132 residenten een combinatie aan van wonen, zorg en diensten. Senioren kunnen in ons rusthuis terecht in vast verblijf of in kort verblijf. Heiberg kan terugvallen op een ervaring van meer dan 25 jaar in de seniorenzorg. Sinds de opening in 1983 heeft ons rusthuis een stevige reputatie uitgebouwd. Bij ons gaan modern comfort, kwalitatieve dienstverlening en menselijke warmte hand in hand. In maart 2012 werd het woonzorgcentrum uitgebreid met 60 stijlvolle serviceflats in een splinternieuw complex vlak naast het rusthuis. U kunt bij ons ook terecht voor een tijdelijk herstelverblijf.

 

Getuigenis

Eén jaar geleden kwam C.M., 81 jaar, in ons woonzorgcentrum wonen. Ze maakt eventjes tijd voor een babbeltje want ze heeft een drukke agenda. “Tafels dekken, medebewoners naar de tafel of kapster brengen, een babbeltje doen, ik doe het allemaal graag. Als ik maar kan helpen”, vertelt ze. Geheugentraining en turnen vindt ze de plezantste activiteiten. “Het is hier goed om te wonen en ik heb veel plezier met het verzorgend personeel, de medebewoners en hun familie. Ik voel me hier thuis”.

C.M., 81 jaar

B.M., 82 jaar, verhuisde 4 maanden geleden naar onze serviceflats. Ze woont hier heel graag, vooral dankzij het contact met haar medebewoners, met wie ze een goede band heeft opgebouwd. “Het is hier soms de zoete inval. Enkele weken geleden genoten we nog samen van lekkere wafels tijdens een optreden. ” ,,Wekelijks is er een misviering in het woonzorgcentrum. Daarnaartoe kunnen gaan, doet me heel veel deugd”, vertelt ze.

B.M., 82 jaar

Wij willen alle personeel die zo goed voor onze broer en nonkel gezorgd hebben hartelijk bedanken. Jullie verzorging en bezorgdheid was geweldig!

Familie van een resident

Bedankt … omdat jullie schatten van mensen zijn; … voor alles wat jullie gedaan hebben voor tante.

Familie van een resident

Dank voor ieder vriendelijk woord, lieve lach, dat schouderklopje kortom voor jullie inzet om het dagdagelijks leven van jullie bewoners aangenaam te maken. Ook wij voelen ons telkens weer welkom. Een warme handdruk.

Familie van een resident

Woonzorgcentrum

In wzc Heiberg beschikt u over een ruime kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel.

Klik hier voor meer info.

Assistentiewoningen

Woont u nog graag zelfstandig, maar wilt u kunnen rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt? Dan is een assistentiewoning zeker iets voor u. U hebt uw eigen flat met minstens één aparte slaapkamer en een ergonomisch ingerichte douchekamer. In uw keuken kunt u zelf eten bereiden. Het restaurant serveert dagelijks een vers bereid menu.

Klik hier voor meer info.