U bent hier

Vragen over Groenveld?

03 303 18 40

Welkom bij Groenveld

Spoorweglaan 1-3
2610 Wilrijk Antwerpen

Woonzorgcentrum Groenveld in Wilrijk opende in 2011 zijn deuren. Het biedt zorgbehoevende senioren 90 kamers aan in een modern en comfortabel kader. De ruime kamers bieden u als bewoner de mogelijkheid om er, naast het standaard aangeboden meubilair (bed, kast, tafel), ook eigen meubilair mee te brengen en zo het thuisgevoel compleet te maken.

In het verlengde van het woonzorgcentrum liggen er ook 32 moderne serviceflats.

 

 

Getuigenis

Hartelijk dank voor de vriendelijke zorgzame inzet voor ons moeder. Jullie warm onthaal en begeleiding, jullie bekommernis om het gezellig en huiselijk te maken heeft ons erg getroffen! Dank u wel!

Familie van een resident

De familie dankt het ganse team voor de goed verzorging van ons moeder.

Familie van een resident

Aan het personeel van Groenveld als dank van de bewoners voor nooit aflatend verzorging die zij dag en nacht mochten ontvangen.

Residenten

Collega Ina, head care in WZC Groenveld, werd onlangs in de bloemetjes gezet door een familielid. Hiermee wenst hij haar uitdrukkelijk te bedanken voor haar goede zorgen!

Familie van een resident

Kwaliteitsverpleging aan huis

Groenveld biedt zijn residenten ook thuisverpleging aan via Armonea@home.

Die thuisverpleging is de ideale aanvulling op de zorgpermanentie die standaard bij ons aanwezig is: u kunt er 24/7 beroep op doen, in uw eigen appartement.

Serviceflats

In het verlengde van het woonzorgcentrum liggen er ook 32 moderne serviceflats. Het gaat om 12 grote flats (van 49 tot 78 m2) en 20 studio's (van 43 tot 57 m2).