U bent hier

Over Gravenkasteel

In woonzorgcentrum Gravenkasteel kunt u terecht voor dagopvang, kortverblijf of permanent wonen. De woonzorgadviseur helpt u met het maken van de juiste keuze. Samen bespreken we welke zorg- en dienstverlening u nodig heeft.

Over het woonzorgcentrum

 
U beschikt over een luxueuze kamer en kunt gebruik maken van talrijke ontmoetingsplaatsen zowel binnen als buiten het woonzorgcentrum. Ontmoet andere bewoners of verwelkom uw bezoekers in alle rust. Het interprofessioneel team zorgt voor de juiste hulp, op het juiste moment. Ons woonteam organiseert vele activiteiten waardoor ons woonzorgcentrum bruist van leven. Gravenkasteel telt drie afzonderlijke woonkernen voor senioren met dementie. Hier is de accommodatie, de dagbesteding en de verzorging afgestemd op de specifieke behoeften van deze senioren.
 
Ons interprofessioneel woon- en zorgteam van verpleeg- en zorgkundigen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, facilitaire medewerkers, animatoren enz. staat voor u klaar. Een professioneel keukenteam staat in voor dagelijks versbereide maaltijden. Hebt u specifieke wensen of een dieet? De ergotherapeut van uw afdeling luistert graag naar uw wensen en informeert de keuken. Een gemotiveerd team van vrijwilligers ondersteunt het team van Gravenkasteel.
 
Mede dankzij onze lekkere keuken en goede hoteldiensten verblijft u in een aangename woonst waar iedereen welkom is.

Over het dagverzorgingscentrum

 
Het dagverzorgingscentrum "Den Dam" biedt een fijne omgeving aan thuiswonende senioren, die nood hebben aan een dagje weg. U kunt er rekenen op permanente begeleiding door een professioneel en gemotiveerd team. Onze medewerkers staan in voor een professionele hygiënische en verpleegkundige zorg- en dienstverlening. In een warme, huiselijke sfeer kunt u in het knusse interieur genieten van aangepaste activiteiten, of gewoon rustig genieten van een babbeltje met ons of generatiegenoten. Wilt u ter plaatse een kapbeurt, manicure, pedicure of een gelaatsverzorging? Hebt u nood aan vervoer van en naar het dagverzorgingscentrum? Dat kan! Wij helpen u graag verder.

Faciliteiten

OproepsysteemRestaurantTerrasToegankelijk voor rolstoelgebruikersTuin

Zorgaanbod

DementieErgotherapieKinesitherapieVerplegingVerzorging

Omgeving

Groene omgevingParking

Type verblijf

Kort verblijfPermanent wonen

Dienstverlening

AnimatieKapperKlusjesdienstManicureMisdienstPedicurePoetsdienstWas- en strijkdienst

Type woningen

EénpersoonskamerTweepersoonskamer