U bent hier

Vragen over Gaerveld?

011 23 32 00

Welkom bij Gaerveld

Runkstersteenweg 212
3500 Hasselt Limburg

Op de Runkstersteenweg in Hasselt, vlakbij de Boerenkrijgsingel, ligt Gaerveld, een modern woonzorgcentrum voor 115 residenten. Gaerveld is een groot en open rusthuis, dat modern comfort en kwaliteit koppelt aan menselijke warmte, en dat alles op een steenworp van centrum Hasselt. Op wandelafstand (in de Kramerslaan) liggen onze 19 serviceflats die mee beheerd worden vanuit het woonzorgcentrum.

 

Getuigenis

Valentine is een bezige bij in woonzorgcentrum Gaerveld. Als er iets geknutseld moet worden,staat Valentine altijd klaar. De kaartjes voor onze kerstmarkt worden allemaal door haar gemaakt. Valentine heeft 9 kinderen, 16 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. Samen met haar man had ze een boerderij. Niets was haar te veel: de dieren verzorgen, het veld op en voor de kinderen zorgen. Valentine is ook heel wat jaren meegegaan als kookouder op kamp met de Chiro van Rooierheide. Ze was ook vrijwilligster bij ziekenzorg waar ze zorgde voor - toen ook al - de knutselnamiddagen. Een paar keer per jaar gaat ze nog steeds mee op vakantie met ziekenzorg.

Valerie Maris

Af en toe bezocht ik een lieve vriendin in woonzorgcentrum Gaerveld. Omdat ik gemakkelijk sociale contacten leg, graag help en bejaarden zo'n wijze, pure, eerlijke en echte mensen vind, maakte ik een afspraak met de directeur van het woonzorgcentrum om te horen of ik me kon inschrijven als vrijwilliger. Nu help ik geregeld mee met de animatieactiviteiten. Ik vind bij dit vrijwilligerswerk echt wat ik wou: het sociale contact, plezier maken, naar iemand kunnen luisteren, mensen helpen en doen lachen, ... Elke drie maanden hebben we een vrijwilligersvergadering. Daar zoeken we samen naar nieuwe ideeën om onze bewoners zo gelukkig mogelijk te maken, de eenzaamheid geen kans te geven en hun een mooie "thuis" te bezorgen. Dankzij de vrolijke sfeer tijdens ons werk zien de vrijwilligers en de animatoren elkaar ook al eens buiten het werk. Het vrijwilligerswerk in woonzorgcentrum Gaerveld maakt me een rijker mens.

Chantal Fransen, vrijwilliger

Wij willen jullie ontzettende bedanken voor al de goed en liefdevolle zorg die jullie aan onze moeder hebben gegeven. Bij deze kaart een kleinigheidje zoals onze moeder dat zou geven…

Familie van een resident

Antonie, 90 jaar Een bedankje voor de goede zorgen! Het is voor ons als familie heel leuk om te horen dat ons na hier zo content is! Ze is vol lof over het personeel! Bedankt! Smakelijk!

Familie van een resident

De familie bedankt jullie voor de goede zorgen!

Familie van een resident

Bedankt voor de goede zorgen!

Familie van een resident

Hartelijk dank voor jullie goede zorgen. Wij, maar vooral pa, hadden ons geen beter omgeving en begeleiding kunnen dromen!

Familie van een resident

De school KTA2 in Hasselt bedanken ons voor onze inzet en goede samenwerking…

School KTA2 in Hasselt

Woonzorgcentrum

In WZC Gaerveld beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel.

Klik hier voor meer info.

Serviceflats

Woont u nog graag zelfstandig, maar wilt u kunnen rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt? Dan is een assistentiewoning of serviceflat zeker iets voor u. U hebt uw eigen flat met minstens één aparte slaapkamer en een ergonomisch ingerichte douchekamer. In uw keuken kunt u zelf eten bereiden. Gedurende de week kunt u gebruikmaken van de maaltijdenservice van het woonzorgcentrum.

Klik hier voor meer info.