U bent hier

Vragen over Eyckenborch?

02 532 40 61

Welkom bij Eyckenborch

Bronnenweg 4
1755 Gooik Vlaams-Brabant
Zoekt u een mooie en veilige woonst, vlak bij het centrum van het bruisende Gooik? Eyckenborch heeft zowel woonoplossingen voor senioren die nog graag zelfstandig wonen maar wat extra dienstverlening wensen, als voor senioren die meer zorg nodig hebben. WZC Eyckenborch is een open en actief huis: er vinden regelmatig activiteiten plaats waarbij soms ook de mensen van het dorp uitgenodigd worden. Zo is eenmaal per week het restaurant toegankelijk voor de senioren van de gemeente die in aangenaam gezelschap een lekkere maaltijd wensen te nuttigen. Ons woonzorgcentrum is een dorp op zich, zoveel valt hier te beleven!

Getuigenis

Acht jaar geleden ben ik hier toegekomen en ik vind het nog altijd heel fijn om hier te zijn. Het personeel is vriendelijk en niets is hen te veel. Ondertussen heb ik hier ook veel nieuwe mensen leren kennen, ik ben echt blij dat ik hier mag verblijven.

Mevrouw Betty W.

Aan het personeel van WZC Eyckenborch, aan het team verpleegkundigen en verzorgenden van De Lelie, graag willen we jullie bedanken voor de zorg van Sabine. Jullie vriendelijke omgang, aandacht en geduld voor onze zus en tante waren van onschatbare waarde. Sabine maakt hier nieuwe vrienden, was nu van Gooik en noemde haar kamer ‘mijn huizeke’. Dat deed ons deugd.

Familie van een resident

Woonzorgcentrum

In wzc Eyckenborch beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel.

Klik hier voor meer info.

Assistentiewoningen

Woont u nog graag zelfstandig, maar wilt u kunnen rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt? Dan is een assistentiewoning zeker iets voor u. U hebt uw eigen flat met minstens één aparte slaapkamer en een ergonomisch ingerichte douchekamer. In uw keuken kunt u zelf eten bereiden. Het restaurant serveert dagelijks een vers bereid menu.

Klik hier voor meer info.