U bent hier

Vragen over Elsdonck?

03 820 17 40

Welkom bij Elsdonck

Klaproosstraat 78
2610 Wilrijk Antwerpen

Elsdonck is een residentie die verrast. De stijlvolle tinten keren terug in de kleinste details, van de inrichting van het zwembad, over de presentatie van de maaltijden in het restaurant tot de gezellige Engelse club in de bar. Onze residentie is rustig gelegen - met het centrum van Wilrijk, Kasteel Steytelinck, Middelheim en het Nachtegalenpark op wandelafstand - en telt 76 appartementen met één of twee slaapkamers die te koop of te huur zijn.

Getuigenis

,,In de eerste plaats ben ik hier gekomen voor het sociaal contact en voor de sportmogelijkheden (zwemmen). Ook de vrije keuze die de residenten hier hebben is positief: ik kan bijvoorbeeld zelf kiezen om in het restaurant te eten of zelf te kokkerellen. Ook de volledige vrijheid van toegangsuren is een plus.’’

Mevr. Jambers

Het aantal getuigenissen van mede-residenten zijn al zo positief dat ik nog weinig toe te voegen heb. Alles wordt wel voor ons geregeld, waarvoor dank! Ik ben hier resident sedert april 2011. Voordien had ik reeds contact met de instelling aangezien er al vrienden hier woonachtig waren. Ik heb zelfs 's avonds evenementen meegemaakt die heel gezellig en aangenaam waren. Maar de huishoudelijke problemen kwamen er meer en meer zodat ik besloten heb om definitief te verhuizen naar residentie Elsdonck. Het was vlug beslist! De mensen, de omgeving en rust en privacy is goed. Het team doet zijn best dus wat wil je nog meer. Genieten van elke dag!

Mevr. Paris-Spillemaeckers, appartement 2.1

Ik prijs mij zeer gelukkig dat ik de service residentie gevonden heb die mij zoveel verschillende mogelijkheden biedt zodat ik me echt thuis voel. De verhuizing van mijn huis naar de residentie was vrij moeilijk maar de vriendelijkheid van het personeel heeft deze stap wel gemakkelijker gemaakt. Er zijn altijd zaken die verbeterd kunnen worden maar dit is altijd mogelijk door samen te werken.

Mevr. Gomez, appartement 3.7

We willen jullie allemaal van harte danken voor het mooie verjaardagsfeest van onze vader, schoonvader, grootvader, enz.   In één woord: het was perfect. De organisatie was prima in orde en het eten was “uitermate lekker” , kortom een fantastische dag voor de jarige en voor alle genodigden. Iedereen was enthousiast en ja, het feit dat we zo lang zijn blijven “plakken” toont wel dat het een “geslaagd” feest was. Hartelijk dank aan allen die hier aan meegewerkt hebben!

Familie van een resident

Onze troeven

  • recent gebouw (dateert van 2005)
  • zwembad en fitness
  • gezellige bar en restaurant
  • een terras en een grote tuin met petanque en vijver
  • een zeer goede reputatie van de keuken
  • wekelijkse animatie

Kijk gerust even rond op onze website!

Huren of kopen?

Residentie Elsdonck telt 76 appartementen met een terras, keuken en badkamer. U kunt een appartement huren, maar soms komen er ook koopappartementen vrij. Momenteel is er een 1-slaapkamer appartement te koop met vraagprijs 195.000 € en oriëntatie op het zuiden.

Meer info vindt u hier.