U bent hier

Vragen over Eden Green?

02 761 40 00

Welkom bij Eden Green

Val des Seigneurs 32
1150 St-Pieters-Woluwe Brussel

Residentie Eden Green bevindt zich op een prachtige plaats in het midden van een mooi park, in een kalme buurt van Sint-Pieters-Woluwe. Een mooi pad met bloemen leidt u tot aan de receptie. De gezellige en warme sfeer, rust en sereniteit zullen u verrassen bij aankomst. Het elegante restaurant strekt zich uit tot op een zonnig terras in de tuin. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de tuin. Als u houdt van mooie boeken, dan kan u terecht in onze uitgebreide bibliotheek, die door onze bewoners zelf wordt beheerd.

Eén ding is zeker, u zal geen tijd hebben om u te vervelen in Residentie Eden Green. Er worden regelmatig tal van activiteiten georganiseerd, met name op initiatief van de bewoners. Zo vinden regelmatig bridgetoernooien of -wedstrijden plaats. U kunt ook meedoen met de liefhebbers van jeu de boules of croquet tijdens de zomer. Wekelijks houden we in de residentie ook gymnastieklessen. Het staat u volledig vrij om al dan niet deel te nemen aan deze activiteiten, die u worden aangeboden met het volledige respect voor uw onafhankelijkheid en privacy. Dus je kan net zo goed genieten van uw comfortabele appartement, de rustige tuin of besluiten te gaan winkelen in de winkels in de buurt van de residentie.

Getuigenis

Ik verhuisde naar deze residentie in 2000 en het bevalt me hier zeer. Al in 1985 kochten mijn man en ik hier een appartement met de bedoeling om er later te komen wonen. Het appartement is groot en helder. Omdat ons huis te veel onderhoud begon te vergen, besloten we de stap te zetten. In de residentie voel ik me vrijer om op vakantie of op weekend te gaan, of gewoon een wandelingetje te gaan maken: je weet dat je appartement in veilige handen is. Me vervelen, dat doe ik nooit - ik ben wel iemand die altijd in beweging is. Ik doe veel activiteiten buitenhuis, ik ga op bezoek bij mijn kinderen die hier in de buurt wonen, of naar mijn kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen. Of mijn familie komt op bezoek bij mij, voor het ontbijt of gewoon een bezoekje, ... er is altijd wel iemand in de buurt. "Ik doe hier net dezelfde dingen als vroeger." De wijk zelf ken ik zeer goed, ik heb altijd in Woluwe gewoond. Daarom was mijn keuze om naar residentie Eden Green te verhuizen ook snel gemaakt. Ik heb hier mijn vertrouwde winkels in de buurt, het Dumon-plein is hier op een steenworp vandaan. Het is een zeer levendige wijk, maar ook met veel groen - want de residentie heeft een mooie tuin. Elk jaar organiseer ik een familiediner - dit jaar word ik 74. Dan reserveer ik een tafel in het restaurant van de residentie, zodat ik mijn hele familie kan ontvangen. Ik kies zelf welk buffet ik wil serveren en de chef-kok ontfermt zich over de rest. Het is bijzonder aangenaam om mijn familie te kunnen uitnodigen zonder dat ik me over de praktische organisatie moet bekommeren. Ik doe ook mee aan enkele activiteiten die in de residentie worden georganiseerd, zoals de filmavonden en de conferenties. Maar ik ben vooral geëngageerd in de residentie in mijn hoedanigheid van het bewonerscomité. Kortom, ik verveel me absoluut niet.

Een getuigenis