U bent hier

Vragen over Den Brem?

03 314 43 41

Welkom bij Den Brem

Bremstraat 26
2310 Rijkevorsel Kempen

Residentie Den Brem ligt in de rustige woonwijken rond Rijkevorsel, op wandelafstand van het dorp en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De bewoners krijgen er een totaal zorgpakket dat inspeelt op hun specifieke noden en behoeften.
Onze troeven:

  • Een huiselijke sfeer
  • Persoonsgerichte Zorg (PGZ)
  • Dementia Care Mapping (DCM)
  • Werking met aandachtspersonen
  • Aromatherapie

Getuigenis

Als bewoonster van dit schoon WZC Den Brem wil ik het bij u beter bekend maken. Ik ben een dame van in de 80 jaar en verblijf hier sinds 25 mei 2012 naar grote tevredenheid. Van in ’t begin ben ik zeer goed ontvangen door de directie en talrijke verpleegsters en verzorgsters. Zij staan steeds klaar om de bewoners een goede verzorging te geven. Mijn kamer is steeds netjes gepoetst en ook de kok en haar medewerkers zorgen voor lekkere maaltijden. Wij verblijven hier met 120 bewoners en komen dagelijks met plezier samen aan de fijn verzorgde tafels. De animatoren zorgen voor een goede dagbesteding. Iedereen is vrij om samen schone dingen te maken, te komen kaarten, sjoelen, turnen, geheugentraining, enz. Wij mogen steeds beroep doen op de kapster, pedicure en kinesist. Iedereen mag zijn eigen dokters kiezen. Ook komen hier een opticien, adviseur in hoorapparaten en tandarts aan huis. De cafetaria is dagelijks open, door vrijwilligers, voor de bewoners en familie. In de namiddag is er bijna alle dagen wat te doen, uitstappen en feest voor diegenen die kunnen deelnemen: zang, bingo, feestjes voor de jaarlingen van die maand, etc. In de zomer is het elke week ijssalon - crème- glacé zoveel je wil! Er zijn ook vaak optredens van jeugd- dansgroepen en zangkoren, als ook een verwenontbijt met familie. Elke vrijdag komt aan elke kamer de fruitkar met fruit, koekjes en snoep. Op zaterdag is er een gebedsdienst. De was kan je, zo je wenst, hier laten doen en deze krijg je volgende week netjes terug. Heeft iemand speciaal verzorging nodig: de ambulance en mug staan klaar. Er heerst in ons tehuis een samenhangende vriendelijke sfeer! Iedereen groet en lacht tegen elkaar. Ik ben hier zeer gelukkig!

Mevr. Irma Claessens

Ik heb niets te klagen. Ik heb alles wat ik moet hebben. De verzorgsters zijn altijd bereid om te helpen. Daarom ben ik ze ook heel dankbaar. Ik ben hier heel tevreden.

Lucia Julia, Resident

Zo erg bedankt voor de fantastische opvang van ons moeke en heel de familie die je erbij kreeg! Ik zal nooit vergeten hoe jullie voor ons klaarstonden. Ons moeke was blij toen ze na het ziekenhuis terug thuis mocht komen. Veel bevordering voor jullie werk!

Hilde, dochter van een resident

Merci voor de attente gesprekjes en belangstelling, en de goede zorgen van iedereen, ook voor de koffie…

Familie van een resident

Vanaf mijn opvang hier in Den Brem was ik aangenaam verrast normaal zou ik hier zijn tot er plaats is in de Heiberg van Beerse. Maar door de lieve en behulpzame verpleging heb ik. Na bespreking met mijn zoon en familie heb ik besloten in dit geweldige WZC te blijven. Dank aan de geweldige personeelsleden van WZC Den Brem.

Marcel