U bent hier

Vragen over De Wyngaert?

016 47 44 10

Welkom bij De Wyngaert

Dijlestraat 48
3110 Rotselaar Vlaams-Brabant

Woon- en zorgcentrum De Wyngaert ligt in de groene gordel rond Rotselaar, dicht bij het centrum en in de nabijheid van haltes van het openbaar vervoer. De Wyngaert wil een open huis zijn, en een warme leefomgeving en een uitstekende dienstverlening en zorg aanbieden.

Bekijk hieronder het filmpje dat In de Wyngaert gemaakt werd naar aanleiding van het project 'lekker en gezond eten in woonzorgcentra' van De Koning Boudewijnstichting. (het fragment over De Wyngaert begint op 11:00)

 

Woonzorgcentrum

 

In wzc De Wyngaert beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte bar, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel.

Serviceflats

Woont u nog graag zelfstandig, maar wilt u kunnen rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt? Dan is een assistentiewoning of serviceflat zeker iets voor u. U hebt uw eigen flat met minstens één aparte slaapkamer en een ergonomisch ingerichte douchekamer. In uw keuken kunt u zelf eten bereiden. Gedurende de week kunt u gebruikmaken van de maaltijdenservice van het woonzorgcentrum.