U bent hier

Over De Wand

In juni 2015 opende WZC De Wand in het bruisende centrum van Laken, pal op de grens met de mooie groene Brusselse Rand. De Wand is een levendige gemeenschap dat een warme thuis biedt aan 122 senioren, die in een zeer aangenaam woonkader genieten van het modernste comfort.

Net als alle recent gebouwde Armonea-woonzorgcentra, biedt ook wzc De Wand u het modernste comfort en een aangenaam woonkader, waarin gekwalificeerde medewerkers zich elke dag inzetten om onze Armonea-slagzin "Op geluk staat geen leeftijd" waar te maken, en dat in de eerste plaats door u een uitstekende zorg- en diensverlening te bieden. Daarvoor putten ze volop uit de 35 jaar ervaring die Armonea heeft in de seniorenzorg.

Ons rusthuis kon niet beter gelegen zijn: u woont er in het bruisende centrum van Laken, en tegelijk pal op de grens met de mooie groene Brusselse Rand. En het openbaar vervoer brengt u in een wip in Brussel-stad.

Net als in de andere Armonea-woonzorgcentra is onze werking gebaseerd op vier pijlers:

ZICH THUIS VOELEN

GENIETEN, ELKE DAG

CONTACT HOUDEN

UITSTEKENDE ZORG

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Bij Armonea zorgen we ervoor dat u de zorg krijgt die bij u past. Zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat wilt, met een gerust gemoed. Daarom kunt u bij ons ook genieten van diensten als kamerschoonmaak, een uitgebreid animatieprogramma, postbedeling, de ontvangst van uw bezoekers en administratieve ondersteuning. En om uzo goed mogelijk bij te staan, ondersteunen we ons team van medewerkers met een modern domotica- en registratiesysteem.

Serviceflats

Sinds mei 2015 biedt De Wand ook 22 serviceflats. Deze appartementen zijn zeer geschikt voor zelfstandige senioren, o.a. dankzij:
- een comfortabele omgeving, aangepast aan uw leeftijd (geen trappen, geen opstapjes, handgrepen in badkamer & toilet, ...
- een uitgebreide dienstverlening (maaltijden, schoonmaak, ...)
- extra veiligheid (via een oproepsysteem kan u in geval van nood meteen het personeel van het woonzorgcentrum verwittigen)
- 100 procent privacy, want uw flat is uw thuis

 

Meer info?

U kan terecht op het nummer 02 302 91 00 voor meer inlichtingen, of via mail.

Faciliteiten

BarOproepsysteemRestaurantTerrasToegankelijk voor rolstoelgebruikersTuinWifi hotspot

Zorgaanbod

DementieErgotherapieKinesitherapieVerplegingVerzorging

Omgeving

Openbaar vervoer nabijParkingStads- of dorpskern

Type verblijf

Permanent wonen

Dienstverlening

AnimatieKlusjesdienstManicurePedicure

Type woningen

Appartement met 1 slaapkamerAppartement met 2 slaapkamersEénpersoonskamerTweepersoonskamer