U bent hier

Vragen over De Wand?

02 302 91 00

Welkom bij De Wand

De Wandstraat, 209
1020 Laken Brussel

In juni 2015 opende WZC De Wand in het bruisende centrum van Laken, pal op de grens met de mooie groene Brusselse Rand. De Wand is een levendige gemeenschap dat een warme thuis biedt aan 122 senioren, die in een zeer aangenaam woonkader genieten van het modernste comfort.

Armonea heeft meer dan 35 jaar ervaring, wat betekent dat er bij De Wand een professioneel team klaarstaat om u kwalitatief hoogstaande zorg- en dienstverlening te bieden. Het is voor ons belangrijk om daarbij rekening te houden met uw persoonlijke wensen, gewoontes en behoeftes. In ons woonzorgcentrum is iedereen welkom. Senioren met dementie kunnen rekenen op aangepaste zorg en woongelegenheden, in samenwerking met kennis- en expertisecentrum Anahata.

Geniet samen met familie en vrienden van onze gezellige bar en ruime terrassen, of kom proeven van de door onze chef huisbereide, smaakvolle maaltijden die steeds gevarieerd en gezond zijn.

De bewoners van De Wand voelen zich thuis in hun ruime, moderne kamers, waarbij digitale TV, telefoon, wifi, en koelkast inbegrepen zijn. Elk verdiep geniet daarenboven van een eigen, gezellige woonkamer net zoals thuis.

Senioren kunnen ook kiezen voor één van de 22 stijlvolle appartementen, gelegen naast het woonzorgcentrum. Deze ruime service-residenties zijn voorzien alle moderne luxe en comfort, en er is een mooi salon waar uw naasten gezellig ontvangen kunnen worden.

WZC is gelegen in een winkelstraat (De Wandstraat 209 1020 Laken), en is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (Tram 3, 7 & 19, Bus 53, 230, 231 & 232).

--> Twijfelt u nog of u in een woonzorgkamer of een serviceflat wil gaan wonen? Bekijk dan hier even welke vorm het best bij u past.

 

Getuigenis

Onze residenten in De Wand kregen zelfgemaakte kerstkaartjes van de kinderen van de lagere school van Maria Assumpta. Zij bedankten ons voor de opvang tijdens de evacuatie van hun school naar aanleiding van een bommelding. De kaartjes zullen een mooi plaatsje krijgen in ons huis!

Kinderen van de lagere school van Maria Assumpta

Een directie is nog wat anders dat een klachtenbank! We appreciëren uw inzet en uw luisterbereidheid.

Familie van een resident