U bent hier

Vragen over De Notelaar?

014 24 45 00

Welkom bij De Notelaar

Notelaar 1
2250 Olen Kempen

OPGELET: het adres van De Notelaar is Notelaar 1 in Olen. Gelieve Wilgenstraat 30, Olen in te geven op uw GPS of andere kaarten.

In de residentiële Krentzenwijk in Olen opende in september 2012 het gloednieuwe woonzorgcentrum De Notelaar. Dit rustig gelegen rusthuis biedt 65 senioren een thuis met een uitgebreide zorg- en dienstverlening, in een moderne, warme en comfortabele omgeving. Naast het rusthuis liggen onze 29 serviceflats, waar zelfstandige senioren genieten van privacy, veiligheid en comfort.

 

Getuigenis

Ik ben hier nu 4,5 maanden en ik ben hier graag. Het personeel is vriendelijk en het eten is naar wens. Ik zit niet graag stil en heb mijn hulp aangeboden. Dus nu werk ik wat mee in de tuin en help de tafel wel eens afruimen, wat het allemaal een huiselijk gevoel geeft. Ik krijg steeds de keuze of ik wil deelnemen aan een activiteit of niet; zo kan ik de rust vinden die ik nodig heb. Kortom, ik ben dus zeer tevreden.

Walter, bewoner woonzorgcentrum

Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing om naar De Notelaar te komen. Ik was thuis alleen niet meer gerust. Het was een nieuw begin: nieuwe flat, nieuwe meubels, maar overal oude bekenden. Ik heb mijn vrijheid en ik doe wat ik wil. Ik zit elke dag in de cafetaria voor een gezellige babbel; ik ben hier echt heel content!

Anna Peeters, de eerste serviceflat-bewoner

Woonzorgcentrum

In WZC De Notelaar beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel.

Klik hier voor meer info.

Assistentiewoningen

Woont u nog graag zelfstandig, maar wilt u kunnen rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt? Dan is een assistentiewoning zeker iets voor u. U hebt uw eigen flat met minstens één aparte slaapkamer en een ergonomisch ingerichte douchekamer. In uw keuken kunt u zelf eten bereiden. Het restaurant serveert dagelijks een vers bereid menu.

Klik hier voor meer info.