U bent hier

Vragen over De Lelie?

016 89 20 00

Welkom bij De Lelie

Aarschotsesteenweg 146
3111 Rotselaar Vlaams-Brabant

Sinds 2014 heeft Wezemaal (deelgemeente van Rotselaar) een splinternieuw woonzorgcentrum: in juni van dat jaar opende woonzorgcentrum De Lelie er zijn deuren,waar we een honderdtal senioren omringen met een uitstekende zorg- en dienstverlening. Intussen zijn ook onze eerste serviceflats open, speciaal voor zelfstandige en onafhankelijke senioren.

Hebt u interesse in het kopen van een assistentiewoning ? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Immo Persyn via 013 444 008 of info@immopersyn.be.

*korting inbegrepen met opname in 2017

Woonzorgcentrum

In wzc De Lelie beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte bar, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel.

Serviceflats

Woont u nog graag zelfstandig, maar wilt u kunnen rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt? Dan is een assistentiewoning of serviceflat zeker iets voor u. U hebt uw eigen flat met minstens één aparte slaapkamer en een ergonomisch ingerichte douchekamer. In uw keuken kunt u zelf eten bereiden. Gedurende de week kunt u gebruikmaken van de maaltijdenservice van het woonzorgcentrum.