U bent hier

Vragen over De Klinckaert?

016 63 97 10

Welkom bij De Klinckaert

Rijmenamsesteenweg 71
3150 Haacht Vlaams-Brabant

Zoekt u een mooie woonst met een aangename tuin en hebt u nood aan aangepaste zorg door een dynamisch team? Woonzorgcentrum De Klinckaert verwelkomt u met open armen. In 2010 werd een nieuwe vleugel gebouwd zodat 64 senioren er permanent kunnen verblijven. Er zijn vijf ruime tweepersoonskamers, ideaal voor koppels of vrienden die samen willen wonen.

 

Getuigenis

Op 28 april is het 2 jaar geleden dat ik in de 'Klinckaert' ben komen wonen. Het bevalt mij hier opperbest! Mijn beste vriendin brengt me omzeggens dagelijks een bezoekje. Mijn familie kan spijtig genoeg niet vaak op bezoek komen omdat ze veel in het buitenland zijn. Maar ze weten dat ik hier content ben en dat ze zich geen zorgen moeten maken. En eigenlijk is het waar: ik ben tevreden. Wat moet ik meer hebben?

Mevrouw Angèle VB

Beste allemaal, Langs deze weg, wil ik jullie bedanken voor alle goede zorgen, van jullie vriendelijkheid, van jullie vriendschap… geduld… Ik besef maar al te goed, hoe zwaar jullie job is, lichamelijk als emotioneel. Toch zijn jullie er steeds, om mijn pa op een liefdevolle, meevoelende manier te verzorgen. Het doet me deug om te zien dat hij toch een glimlach heeft. Ik wens jullie een liefdevol en positief 2017 toe!

Familie van een resident