U bent hier

Over Dageraad

Dageraad is een ruime en sfeervolle site die rust en kalmte uitstraalt. Ons rusthuis onderscheidt zich door een hoge comfortgraad in een huiselijk kader, vormgegeven door gepaste kleuren, gezellige ruimtes, sfeervol meubilair en een fraaie afwerking.

In woonzorgcentrum Dageraad zijn er kamers met standaard bemeubeling, maar u kunt ook kiezen voor een meer luxueuze uitvoering. Elke kamer mag u uiteraard verder inrichten met eigen accenten. Daarnaast beschikt u over een eigen badkamer met toilet en lavabo, een flatscreen (digitale televisie inbegrepen), een een aansluiting voor telefoon en internet.

Dankzij een oproepinstallatie kan u wanneer u dat nodig heeft, een beroep doen op een van onze medewerkers.

 

Troeven

- mooie ligging in een heropgewaarde buurt in het hart van de stad Antwerpen

- stadstuin met groot terras

- alle kamers hebben een flatscreen met digitale televisie

- ook luxueuze kamers beschikbaar

- uitgebreid ontbijt- en avondbuffet

- schoonheidsinstituut ter plaatse

 

 

Onze werking

In wzc Dageraad respecteren we ieders privacy en is er ruimte voor uw persoonlijke behoeften en wensen. Tijdens een kennismakend gesprek kan u ons vertellen over uw levensloop, hobby’s en gewoonten. Op basis daarvan bieden wij zorg en dienstverlening op maat.

Daarnaast staat een gespecialiseerd team van medewerkers doorlopend voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk uw zelfstandigheid kan behouden.

Uiteraard zijn uw vrienden en familie steeds welkom. Net zoals thuis kiest u zelf wanneer ze op bezoek kunnen komen: u kunt hen ontvangen waar u wenst: in de cafetaria, leefruimten, verschillende zithoeken of in onze ruime tuin.

Activiteiten

Ons uitgebreide ontspanningsaanbod respecteert zoals altijd de filosofie van uitbater armonea: wij stellen regelmatig verschillende activiteiten voor en u kiest zelf waaraan u deelneemt. En wie weet komt het eerste idee wel van u, want in ons woonzorgcentrum houden we rekening met u en uw suggesties. In ons rusthuis kan u zich bovendien ontspannen in de fitness, de diverse themalokalen en atelier, in de lobby of in onze stadstuin met groot terras.

Buffetmaaltijden

Als resident geniet u van drie gevarieerde en gezonde maaltijden per dag en beschikken wij over een uitgebreid ontbijt- en avondbuffet. Uiteraard helpen de medewerkers de minder mobiele residenten. Daarnaast maken wij regelmatig uw kamer schoon en wassen we uw bedlinnen. U krijgt geregeld een bezoekje en kan deelnemen aan een van de vele activiteiten.

Uw mening telt

In ons woonzorgcentrum hechten we veel belang aan wat u denkt. Daarom geven we u inspraak in onze zorg- en dienstverlening.

Ons uw mening geven, kan op elk moment: in het dagelijks contact met onze medewerkers, of tijdens de gebruikersraad. Tijdens deze raad kunnen alle residenten over de dagelijkse gang van zaken in het rusthuis praten. Alle goede punten, maar ook alle punten die verbeterd kunnen worden, kan u daar ter sprake brengen.

Voor uw familieleden organiseren we op geregelde tijdstippen een familieraad, die geleid wordt door de directeur.

 

Faciliteiten

BarOproepsysteemRestaurantTerrasToegankelijk voor rolstoelgebruikersTuinWifi hotspot

Zorgaanbod

DementieErgotherapieKinesitherapieVerplegingVerzorging

Omgeving

Openbaar vervoer nabijParkingStads- of dorpskern

Type verblijf

Permanent wonen

Dienstverlening

AnimatieKapperKlusjesdienstManicureMisdienstNachtwachtPedicurePoetsdienst

Type woningen

EénpersoonskamerTweepersoonskamer