U bent hier

Praktische informatie

 

In de onmiddelijke omgeving vindt u winkels (Astridlaan) en banken (Gaston Roelandtplein)

De dichtstbijzijnde ziekenhuizen zijn AZ Sint-Lucas. AZ Sint-Jan.

Lijn 2 brengt u in een wip naar het centrum van Brugge. De bushalte ligt vlak voor de ingang van de residentie.

Een appartement kopen of huren

Residentie Berkenhof heeft stijlvolle appartementen met 1 slaapkamer. Of ze nu op het gelijkvloers of een verdieping liggen, ze hebben allemaal een inkomhal, een living, een keuken, een badkamer met bad of douche, een WC en een terras. Daarnaast kan u ook apart een parkeerplaats en/of  een kelderruimte huren.

Onze charmante appartementen liggen verspreid over de hele residentie. U kan dus navenant de beschikbaarheid kiezen welke oriëntatie u het best bevalt. Ze werden zo ontworpen dat ze u een aangename leefruimte bieden.

De keuken bezorgt de maaltijden op uw appartement, zodat u in de privacy van uw eigen appartement kan genieten van de uitstekende maaltijden. Elke kamer is uiteraard uitgerust met een oproepsysteem dat rechtstreeks verbonden is met de verpleging/verzorging, zodat uw veiligheid dag en nacht verzekerd is.

De woonprijs voor één persoon is 44,62 euro en voor twee personen 62,21 euro per dag. Dit bedrag is inclusief huur van het appartement, basisdienstverlening, onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, boodschappenservice, nutsverbruik, verpleegkundige en verzorgende permanentie, culturele en ontspanningsprogramma’s…

U kan – indien beschikbaar – ook een appartement kopen. Eigenaars die in hun eigen appartement wonen, betalen 28,38 euro (één persoon) en 45,97 euro (twee personen).

Interesse in een rondleiding? Contacteer dan de directie.


* Prijzen geldig op 1 april 2016. Deze zijn onderhevig aan indexatie en verhoging conform de prijzenreglementering.